TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Distriktsansvarig säljare till Arbesko

Säljare för norra Sverige till ett starkt varumärke av högkvalitativa arbetsskor tillverkade i Sverige!

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och med en välkänd produkt? Motiveras du av att hjälpa dina kunder till hållbara och långsiktiga lösningar? Bra. Då är denna roll som skräddarsydd för dig! Vi söker en distriktsansvarig säljare för norra Sverige till framgångsrika Arbesko med produktion och huvudkontor i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Bli en del av ett företag med engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Arbesko tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien. Du rapporterar till ansvarig chef Distriktssäljare. 

 

Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra Försäljningsavdelningen där du har ett antal kollegor bland annat säljare för andra distrikt, KAM, exportsäljare och kollegor i Norge.

Som säljare ansvarar du för försäljningen och bearbetningen av Arbeskos kunder i norra regionen. Du bearbetar och utvecklar relationer i första hand med slutkunder men även med yrkesbutiker och besök genomförs regelbundet. Som säljare har du också en rådgivande roll där du har förmågan att beskriva mervärdet av våra produkter. I rollen ingår också att kontakta och besöka företag med behov av våra produkter, men försäljning sker via våra återförsäljare. Du har en egen försäljningsbudget och vi följer upp målen med hjälp av KPI:er.

I rollen ingår tjänstebil och ditt distrikt är stort då det sträcker sig från Söderhamn och norrut.

Värt att veta

När du börjar din tjänst hos oss får du en gedigen utbildning så att du med trygghet både kan sälja och presentera Arbeskos produkter på bästa sätt.

Våra förväntningar

Du har relevant utbildning (sälj eller ekonomi) och/eller några års erfarenhet från försäljning. Du trivs i ett resande jobb där du majoriteten av tiden är ute på kundbesök. Du planerar och strukturerar din tid och dina resor effektivt och med kunden i fokus. Som person har du lätt för att skapa och bibehålla relationer och motiveras av hållbara och långsiktiga affärer. Rollen innebär resultatfokus och ett stort eget ansvar. Vi ser gärna att du är van och trivs med att vara på resande fot stora delar av din arbetsvecka.

Du hanterar engelska och svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Excel, Word och Powerpoint samt CRM-system. För rollen krävs B-körkort.

Alla lediga jobb