TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Divisionschef till Sortera Recycling i Malmö

Sortera Recycling söker en affärsorienterad och coachande chef till verksamheten i Malmö. Sök jobbet som Divisionschef idag!

Vill du ansvara för att utveckla Sortera Recyclings verksamhet i Malmö och driva den framtida tillväxten? Som Divisionschef hos Sortera Recycling får du chansen att driva vår affär och tillväxt samt bygga långvariga relationer genom ditt coachande ledarskap. Följ med på vår spännande resa i en framtidsbransch där vi ständigt fokuserar på expansion och tillväxt samtidigt som vi bidrar till en bättre miljö genom återvinning av byggavfall.

Ditt anställningserbjudande

Sortera Recycling erbjuder dig en varierande och spännande roll med goda möjligheter till påverkan och utveckling. Vår verksamhet präglas av en stark entreprenörsanda och vi välkomnar goda idéer. Som divisionschef och entreprenör i vår "platta" organisation har du nära till beslut och inflytande. Du erbjuds en bred tjänst i en organisation med engagerade medarbetare och en verksamhet som gör skillnad och bidrar till ett mer hållbart samhälle med mindre miljöpåverkan. 

Tjänstebil
Tjänstebil
Bonus
Bonus
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Divisionschef ansvarar du för att driva det strategiska och operativa arbetet framåt inom divisionen i Malmö. Till din hjälp har du ett 20-tal medarbetare som du leder och coachar i deras dagliga arbete. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: 

Värt att veta

Som chef för divisionen i Malmö har du personalansvar för arbetsgrupp som består av chaufförer, produktionsarbetare, säljare, transportledare och administratör. Din arbetsplats är i huvudsak verksamheten i Malmö som finns på två närliggande adresser. Du ingår i ledningsgruppen för Sortera Recycling och du rapporterar till affärsområdeschef. 

Resor förekommer vid enstaka tillfällen i samband med introduktion och vid ledningsgruppsmöten som hålls en gång i månaden. Arbetstiderna kan variera beroende på verksamhetens behov. 

Våra förväntningar

För rollen som Divisionschef ser vi gärna att du:

Vi söker dig som har en stor vilja och ett driv att utveckla divisionen och dina medarbetare. Därför ser vi gärna att du som person:

Alla lediga jobb