TNG
DNB internship 2022 – analytiker Future & Tech

DNB internship 2022 – analytiker Future & Tech

DNB söker dig som vill göra omvärldsanalyser hos en av Nordens största banker under ditt internship 2022.

Arbetsgivare DNB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-10
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik
Moa Lichtenstein
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Moa Lichtenstein

0767244638

DNB söker dig som vill göra omvärldsanalyser hos en av Nordens största banker under ditt internship 2022.

Gillar du att dyka ner i ett ämne, göra analyser av nuläget eller framtidsspaningar kring en specifik bransch? DNB söker dig som är intresserad av ekonomi, omvärldsanalys och teknik som vill delta i deras internship sommaren 2022. Som intern hos Future & Tech industries får du arbeta självständigt med kartläggning av ett högaktuellt ämne.

Hur kommer retail-marknaden se ut efter pandemin? Vad innebär produktionen av förnybar energi för hela energisektor om tio år? Om du går i gång på liknande frågor kommer du passa perfekt som intern hos DNB. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker samtidigt som du får värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen. Här kommer du få jobba nära verksamheten med projekt där du får möjligheten att komma med nya idéer och infallsvinklar som kan ha en betydande roll för bankens fortsatta utveckling. Som student får du chansen att självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred överblick över flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk.

Du kommer tillhöra avdelningen Future & Tech industries. Rollen ger dig många fördelar i alla andra verksamheter och vidare i resten av karriären. Du kommer till en avdelning med erfarna personer i olika åldrar med hög trivsel och låg personalomsättning. Du blir del av en liten filial och kommer därför få en bred insyn i gruppens arbetsuppgifter samtidigt som du tillhör en stor koncern med stora finansiella muskler.

Detta är en betald internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under din internship kommer du själv att få chansen att påverka ditt arbete genom att:

  • självständigt driva ett projekt som direkt påverkar avdelningens framtida strategier
  • skriva och presentera dina slutsatser av projektet för kollegor inom banken

Du kommer att få en introduktion i början av din handledare och kommer därefter att jobba självständigt med dina projekt. Målsättningen är att projektet landar i en rapport som internen presenterar för övriga medarbetare.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Avdelningen letar efter en student som kan jobba en/två dagar i veckan under våren 2022 för att sedan arbeta på heltid under sommaren. Därefter finns möjlighet till eventuell förlängning.

DNB sitter i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du ha kommit ett par år in i dina studier. Det finns inga krav på specifik studiebakgrund men du har ett stort intresse för ekonomi och omvärldsanalys.

Som person är du nyfiken, analytisk och en siffermänniska. Du tycker om att arbeta självständigt med projekt där du kan grotta ner dig i ett ämne. Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är innovativ och initiativtagande.

DNB

DNB

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder vi, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag är vi cirka 400 anställda i den svenska verksamheten.

Arbetsgivare DNB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-10
Moa Lichtenstein
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Moa Lichtenstein

0767244638

Räkna ut avståndet till jobbet

Regeringsgatan 59, Stockholm