TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

DNB internship 2022 – Working Capital Solutions

Vill du jobba med kassaflödesanalys och lära dig mer om arbetskapital? DNB söker dig som vill bli en del av deras internship 2022.

Studerar du ekonomi eller finans och vill få en insikt i den dagliga driften av banken inifrån? Working Capital Solutions (WCS) på DNB söker dig som vill säkra ditt internship för 2022 redan nu! Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker samtidigt som du får värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer tillhöra WCS som är en del av Product, Sales & Category, en avdelning som arbetar med rådgivning mot stora företagskunder. WCS arbetar med olika strukturer för att optimera såväl kassaflödet som bolagens interna processer och rutiner. Rollen ger dig många fördelar i alla andra verksamheter och vidare i resten av karriären.

Hos WCS kommer du få en bred insyn i hur bolaget jobbar mot sina kunder och var det finns potential till förbättringar hos kunden. Som student får du möjligheten att bidra med idéer och infallsvinklar som bidrar till avdelningens framtida utveckling. Du får också en bred överblick över flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk.

Detta är en betald internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären.

Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under ditt internship kommer du att tillhöra ett team på 6 erfarna medarbetare där du kommer att jobba med att ta fram potentiella kunder för säljarna att jobba vidare med. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

Du kommer att få en gedigen introduktion i början av din handledare och kommer därefter att jobba självständigt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi söker dig som kan jobba en sammanhängande period på cirka två månader på antingen hel- eller deltid. Starttid är flexibel med alternativen att antingen starta under våren eller under sommaren 2022.

DNB sitter i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:

För att trivas i rollen ska du vara strukturerad, analytisk och nyfiken. Du ska ha lätt för att kunna resonera kring lösningar och tycker det är roligt att jobba med människor.

Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb