TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Internship till International Corporates på DNB

Vi söker dig som vill bli del av DNB internship på International Corporate Banking sommar 2019. Studerar du ekonomi eller finans?

Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker, samtidigt som du skaffar värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.

Studerar du ekonomi eller finans och vill säkra ditt internship för sommaren 2019 redan nu? Vill du få en nära inblick och lära dig mer om International Corporate Banking? Vill du verka i en roll där du får fokusera på spännande internationella branscher och bidra till DNBs utveckling? Perfekt! I detta internship på DNB kommer du att vara en del av International Corporates som strävar efter att ta sig an nya och spännande områden som kommer ha en betydande roll för bankens fortsatta utveckling. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I detta internship kommer du att verka för avdelningen International Corporates som arbetar med internationella storkunder. Här har man fokus på produkter inom bl.a. teknologi, media, telecom och healtcare. Du kommer att bli en del av en organisation som välkomnar nya innovativa idéer och tar tillvara på sina medarbetares kunskaper och erfarenheter för att lära av varandra. För att du ska få de bästa förutsättningarna kommer du att få en god introduktion av organisationen och dina projekt. 

Detta är ett betalt internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären. Här får du chansen att självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred och övergripande inblick av flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk och din karriärutveckling.  

Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under ditt internship kommer du själv att få chansen att påverka ditt arbete genom att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

DNB internship på International Corporate Banking förväntas starta i mitten av juni 2019 och pågå i 8 veckor. Du kommer att få en introduktion i början för att sedan jobba självständigt med dina projekt och i slutet av perioden presenterar du ditt arbete. DNB sitter i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:

Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är innovativ och initiativtagande. Eftersom du kommer att jobba med egna projekt under ditt internship är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och självständig. 

Ansökan för internship på DNB är öppen tom 20 november. Välkommen med din ansökan! 

Alla lediga jobb