TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Dometic söker en redovisningsekonom till Göteborg

Har du tidigare erfarenhet inom redovisning och vill arbeta i ett internationellt bolag? Nu söker Dometic en redovisningsekonom!

Som redovisningsekonom kommer du att koordinera det dagliga arbetet inom redovisning och även ansvara för redovisningen inom bolaget. Som person är du analytisk och noggrann men du är också en person som gillar att vara med att utveckla företagets rutiner, processer och effektivitet.

Dometic Scandinavia har en global marknadsräckvidd med närvaro i över 100 länder. De finns representerade över hela världen och verkar i Nord- och Sydamerika, EMEA, Asien och Stillahavsområdet. Vår kund är företagsam i att skapa produkter med smart design för användning i fritidsfordon, fritids- och arbetsbåtar, lastbilar, premiumbilar samt för hem och professionellt bruk. Välkommen med din ansökan till oss!

Ditt anställningserbjudande

Tillsammans med 6 500 medarbetare fortsätter Dometic Scandinavia att växa. Vår kund erbjuder dig en attraktiv, dynamisk och internationell arbetsmiljö. Företaget vill attrahera personer som är professionella, reaktiva, företagsamma och resultatorienterade lagspelare.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Din arbetsuppgifter kommer bland annat vara: 

Värt att veta

Dometic Scandinavia är i en förändringsresa och du kommer arbeta med ett team som tillsammans kommer vara med och påverka den framtida ekonomiavdelningen. Ekonomiavdelningen finns idag i Kista men kommer flytta till Göteborg, Västra Frölunda. Arbetstiderna kommer vara kontorstider och du kommer rapportera till Ekonomichefen för de nordiska länderna. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som pågår fram till mars, dock finns det goda möjligheter till förlängning. Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår klient. Givetvis omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

Våra förväntningar

I denna roll ser vi dig som har lång erfarenhet inom redovisning och som tycker om att få vara med och påverka företagets utveckling. Du har lätt för att se ett helhetsperspektiv och har en analytisk förmåga. Du är en person som är noggrann, har höga krav på kvalitet och van vid att arbeta mot deadlines. Du är bra på att kommunicera i både svenska och engelska i tal samt skrift. Du gillar att samarbeta likaväl som att arbeta självgående. 

Alla lediga jobb