TNG
Drift- och systemadministratör inom Sharepoint

Drift- och systemadministratör inom Sharepoint

Cramo är mitt i en spännande digitaliseringsresa och behöver förstärka med en ny tekniskt operativ tjänst på Group IT.

Arbetsgivare Cramo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-20
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel
John Alm
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

John Alm

0728530996

Cramo är mitt i en spännande digitaliseringsresa och behöver förstärka med en ny tekniskt operativ tjänst på Group IT.

Är du en initiativtagande, service-minded och prestigelös person som gillar att arbeta i gränslandet mellan IT och verksamheten? Har du erfarenhet både av operativ drift på en IT-avdelning och att arbeta med att förbättra verksamhetsprocesser?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Cramo är marknadsledande i Norden och Europa inom sin bransch. Vi är mitt i en spännande digitaliseringsresa och behöver förstärka med en ny tjänst på Group IT.

I och med det, så är det viktigt att sökande tycker att det är spännande att vara med att utforma rollen samt att delta i att bygga nödvändiga rutiner och arbetssätt kring Digital Channels-området.

På Cramo har vi fokus på utveckling, alltid med kunden i främsta fokus. För att lyckas behöver vi medarbetare som är öppna för nya möjligheter och förändring, har ett starkt intresse för ny teknik – och naturligtvis en passion för våra kunder. Utvecklingsvilja (Shape) är en av värdegrunderna som kännetecknar Cramo och det genomsyrar den här rollen.

Vill du jobba på en arbetsplats där du får möjlighet att påverka och arbeta i en förändringsprocess så är Cramo rätt för dig. Du kommer att ansvara för den dagliga IT driften inom området Digital Channels, vilket innebär att du kommer att hantera både strategiska beslut och verka i den operativa IT verksamheten, med fokus på Sharepoint och Episerver

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer förmodligen att ha väldigt varierande dagar. Främst kommer du att arbeta med intern 2nd line support för Cramos Sharepoint-plattform. Du kommer även att delta i förvaltningsarbetet genom att stötta verksamheten, det vill säga fånga upp behov och omvandla dessa till IT specifika krav samt att agera kravställare mot tredjepartsleverantörer och partners. I rollen ingår även att agera 1st line support för web– och e-commerce lösningar (Epi server)

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då man intar en expertroll inom Sharepoint kommer rollen tekniskt att stötta Service Delivery Lead och verksamheten i utvecklingen av funktioner och infrastruktur för området Digital Channels.
Du kommer att vara en del av Cramos globala IT-organisation och arbeta i nära samarbete med Infrastruktur-team, vilket innebär att du talar och skriver engelska samt svenska flytande.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har arbetat med systemförvaltning i minst tre år och har erfarenhet av att administrera, felsöka och underhålla Sharepoint-plattform 2010 eller senare. Kanske har du tidigare varit delaktig i uppbyggnad av intranät (krav, design, koordinering och implementering) inom Sharepoint? Då är det ett stort plus. Du känner dig hemma i Windowsmiljö och har du arbetat med Azure, O365 eller liknande är det meriterande. Erfarenhet att hantera leverantörer i en teknisk operativ roll är önskvärt. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av ett CMS, gärna EpiServer.

Du agerar självständigt och är drivande i det arbete du tar dig an. Du förstår vikten av goda relationer och därmed är du kommunikativ och service-minded.
En viktig egenskap som vi tror krävs för att du ska lyckas i rollen är du uppskattar och drivs av omväxling och tycker om förändringsprocesser.

 

Cramo

Cramo

Cramo erbjuder kundanpassade helhetslösningar för bygg-, näringslivets- och offentlig sektors behov av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Det sker genom uthyrning av ett komplett sortiment av produkter, kompletterat med hyresrelaterade tjänster och försäljning. Genom ett internationellt nätverk av lokala uthyrningsdepåer kombinerar Cramo det lokala företagets styrka med det internationella företagets resurser.
Vi är en del av delningsekonomin, ett område med många spännande affärsmöjligheter. Vi vill vara nummer ett i branschen och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Hos Cramo är dina idéer viktiga. Vi har en öppen atmosfär och en platt organisation, som gör att du får vara med och påverka Cramos framtid och bidra med nya idéer. Våra chefer stöttar och uppmuntrar oss i vår utveckling. Vår ambition är att, med en tydlig vision och mål, involvera alla våra medarbetare för att tillsammans driva företaget framåt. Det är därför vi behöver människor med en stark drivkraft som vill vara med och utveckla vår verksamhet

Arbetsgivare Cramo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-20
John Alm
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

John Alm

0728530996

Räkna ut avståndet till jobbet

Rosenborgsgatan 12, 169 04 Solna