TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Drift- och underhållsförvaltare till TrainAlliance

Drivande drift- och underhållsförvaltare sökes till framgångsrika Train Alliance i Hallsberg.

Nu har vi rollen för dig som vill jobba i ett expansivt, stabilt och lönsamt bolag som bidrar till en framtida fungerande infrastruktur och ett hållbart samhälle. Train Alliance utökar nu sin verksamhet och förstärker organisationen med en fastighetsförvaltare. Hos Train Alliance får du en utvecklande och varierande roll, där du får ta ett stort eget ansvar. I rollen får du ansvara för att hantera och driva fastigheter på uppdrag av fastighetsägare eller fastighetsbolag. Hos oss får du jobba i en platt organisation med ett prestigelöst och ambitiöst team där alla driver mot samma mål. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Här kommer du till ett företag med långsiktiga ägare. Du kommer att tillhöra ett team med mycket kompetenta kollegor där alla hjälps åt när det behövs. Rollen innebär stor frihet och möjlighet att arbeta hemifrån en stor del av tiden finns.

Flextid
Flextid
Jobba hemma
Jobba hemma
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Då fastigheterna finns i hela Sverige ingår vissa resor i samband med drift & underhållsmöten 1 - 2 ggr/år med respektive hyresgäst.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har byggtekniskt kunnande och erfarenhet; el, VVS, styr & regler. Du kan ha en utbildning som byggingenjör eller liknande, men det viktigaste är att du har en operativ erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunnande om järnväg. Då du kommer att ha många kontakter kan du kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift, samt grundläggande engelska.

För att trivas i rollen är du en person som tar initiativ, arbetar mot uppsatta mål, sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.

Som person är du strukturerad och förstår vikten av att dokumentera ditt arbete noggrant. Du är samverkansorienterad och har god förmåga att självständigt planera och prioritera ditt dagliga arbete. Du tar ansvar och har ett gott omdöme. Du ser förbättringspotential i verksamheten och bidrar gärna till att vidareutveckla ditt eget och företagets arbetssätt.

Alla lediga jobb