TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driftchef till miljöföretag i Göteborg

Vill du bidra till en hållbar framtid? Till miljöföretag i Göteborg söker vi nu en driven och engagerad driftchef inom logistik!

Är du en driven och engagerad chef som vill uppnå goda resultat? Då är det dig vi söker till vår kund inom miljöbranschen i Göteborg. Vi söker dig som vill jobba som driftchef inom affärsområdet logistik där du kommer att driva produktion med verksamhets och personalansvar i Göteborgsområdet. Vill du vara med på vår kunds fortsatta resa mot en mer hållbar framtid? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som driftchef inom affärsområde logistik leder du produktionen och fördelar arbetet i ditt driftområde. Du arbetar strategiskt och operativt för att stärka vår kunds position på marknaden och för att ytterligare öka kundnöjdheten. Du förväntas ha en aktiv och drivande roll i ledningsgruppen för affärsområdet.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innebär ett övergripande personalansvar där du har ansvar över både gruppledare och medarbetare. Du rapporterar till Affärsområdeschef inom affärsområde logistik. Du förväntas ha en aktiv och drivande roll i ledningsgruppen för affärsområdet, där samarbetsförmåga är viktigt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är resultatorienterad och lösningsfokuserad då du kommer att ha ett övergripande ansvarar för att ditt driftområde uppnår verksamhetens mål. Då du har ett stort ansvarsområde inom affärsområde logistik ser vi att du har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv och tänka affärsmässigt. Du har erfarenhet av arbetsmiljöarbete och är trygg i arbetet med ekonomi och verksamhetsutvecklingsfrågor.  

Du har en god kommunikativ förmåga då rollen innebär både kundkontakt och dialog med medarbetare. Du är organiserad och strukturerad då en stor del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system. Beslutsfattande kommer naturligt för dig och du har lätt för samarbete tillsammans med dina gruppledare.

Du har tidigare i rollen som chef erfarenhet av ett ledarskap och personalansvar. Ditt ledarskap kännetecknas av tydlighet, lyhördhet och en hög integritet. Du är ett föredöme för dina medarbetare och bidrar till en verksamhet som utmärks av ständig utveckling och hög kvalitet genom ett kommunikativt, involverande och utvecklande ledarskap. Vi ser gärna att du har ett intresse för miljö och miljöfrågor.

Alla lediga jobb