TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driftchef till Traveller Buss i Stockholm

Nu söker vi en Driftchef till Traveller Buss AB i Skogås för skol- och beställningstrafik, välkommen med din ansökan!

Är du en engagerad, självgående och närvarande ledare som tycker om en färgstark vardag? Trivs du av att ha en avgörande roll i att leda, utveckla och effektivisera verksamheten på både strategisk och operativ nivå?

Som Driftchef hos Traveller Buss kommer du att ha övergripande ansvar för att säkerställa att skol- och beställningstrafik samt att förare arbetar effektivt och uppfyller kunders behov och förväntningar. Du kommer ha en viktig roll i att främja en positiv arbetsmiljö, medarbetares professionella och personliga utveckling, samt upprätthålla hög kvalitet i våra logistik-, process- och rutinarbeten. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Traveller Buss möts du dagligen av nya, spännande utmaningar och har möjlighet att utvecklas i takt med företaget. För oss är våra medarbetare ovärderliga. 

Ditt uppdrag kommer innebära en spännande och färgstark vardag, med många kontakter både externt och internt. Du kommer att arbeta för ett företag med stark tillväxt och ständig utveckling. Rollen innebär att du har det övergripande operativa ansvaret för vår kunds verksamhet i södra Stockholm med ett 90- tal fordon och ca 130 medarbetare.

Du välkomnas i fina lokaler i Länna industriområde i södra Stockholm.

 

6 v semester
6 v semester
Betald parkering
Betald parkering
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som Driftchef kommer du ha ett omfattande ansvar för att leda ditt närmaste team om 7 personer så verksamheten utvecklas på ett effektivt sätt, både på ett strategiskt och operativt plan. Du kommer dessutom ha personalansvar för cirka 130 chaufförer och ha det övergripande ansvaret för cirka 90 fordon.

Vidare kommer ditt uppdrag vara att stärka samarbetet inom trafikområdet och mellan trafikområden ingående i regionen. Prioriterade mål är fortsatt tillväxt med god lönsamhet i de trafikslag som produceras i trafikområdet, vilket idag huvudsakligen är skol samt beställningstrafik. För att nå detta krävs ett starkt fokus på att säkerställa lönsamhet och trafik inom segmentet, upphandlad trafik med kommuner och regional trafikhuvudman som uppdragsgivare.

Våra förväntningar

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att leda och effektivisera verksamheter på både strategisk och operativ nivå. Du har tidigare visat förmåga att skapa en positiv arbetsmiljö och främja medarbetares professionella och personliga utveckling. Vi förväntar oss också att du har god ledarskapsförmåga, arbetar för att nå mål och resultat, följer upp aktiviteter och har ett systematiskt arbetssätt samt är stabil som person.

 

Alla lediga jobb