TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driftchef till VA-team i Nynäshamn kommun

Nynäshamn Kommun söker en engagerad Driftchef VA som vill vara med och forma framtiden inom avloppsrening och vattenförsörjning.

Nynäshamn Kommun, beläget inom Stockholms län, letar efter en kompetent Driftchef för att leda och utveckla enheten VA-drift. Nynäshamn Kommun genomgår för närvarande betydande organisationsförändringar och satsningar inom VA-området. Det är en spännande tid att ansluta sig till oss och vara med och påverka vår framtid.
Vi erbjuder en arbetsplats med närhet till besluten och stora möjligheter att påverka. Du kommer att vara en del av ett glatt och samarbetsvilligt drift-team som stödjer varandra när det behövs.

Ditt anställningserbjudande

Som Driftchef för VA-drift blir du en nyckelperson i att säkerställa en pålitlig och säker vatten- och avloppstjänst till våra invånare. Du kommer att ha ansvar för reningsverk, vattenverk, pumpstationer, vattentorn, lågreservoarer och tryckstegringsstationer. Här får du möjlighet att optimera den biologiska och kemiska reningen samtidigt som du påverkar vår verksamhet i stort och smått. 

 

Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter inkluderar att:

Värt att veta

Utmaningar och omorganisationer är en del av den nuvarande verksamheten, både på kort och lång sikt. Vi arbetar aktivt med att förbättra hela reningsverkets alla processdelar, och vissa reningsverk ska avvecklas före 2030. Ditt närmaste team består av 5 drifttekniker, en underhållsplanerare, en elinstallatör samt en driftsamordnare. 

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass, det innebär att du som sökande behöver gå igenom en säkerhetsprövning innan anställning i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585).

Vår företagskultur kännetecknas av en nära samarbetsanda och möjligheten att påverka både i stort och smått. Vi erbjuder en generös flextidsmöjlighet och andra förmåner, vilket ger en god arbetsmiljö. Nynäshamn är en kommun som växer och som har potential för framtida utveckling. Det är en plats där du kan vara med och forma framtiden inom VA. Du kommer till en kommun med en rik natur med grönområden, åkrar, skogar och hav som ger en unik arbetsmiljö.

Våra förväntningar

Vi ser fram emot att träffa en kandidat som:

Dina personliga egenskaper inkluderar ansvarskänsla, medvetenhet om kvalitet, och en tydlig målinriktning. Du arbetar metodiskt och ser till att verksamheten är välplanerad och väl dokumenterad. Dessutom har du en ekonomisk medvetenhet och betraktar verksamheten med ett helhetsperspektiv.

Som ledare har du god förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare genom att främja engagemang och delaktighet. Du förstår din roll som symbolbärare och är ett föredöme för dina medarbetare och skapar förutsättningar för självledarskap.

Vi ser även gärna att du har relevant utbildning eller erfarenhet inom VA-området eller relaterade områden.

Alla lediga jobb