TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driftsäkerhetsingenjör till Outokumpu

Nu söker vi dig som är ingenjör och har god analytisk förmåga. Vi rekryterar en Driftsäkerhetsingenjör till Outokumpu i Degerfors!

Vi vill ha dig! Är du en ingenjör med utmärkt analytisk förmåga? Då är du den vi söker! Outokumpu i Degerfors söker just nu en Driftsäkerhetsingenjör som kan hjälpa oss att ta vår produktion till nästa nivå. Som en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att arbeta med spännande teknik och utveckla innovativa lösningar för att öka säkerheten och förbättra processerna. Då den här rollen är ny har du också chans att vara med och utforma och utveckla den! Så vad väntar du på? Ansök nu och ta ditt första steg mot en spännande karriär hos en global marknadsledare inom rostfritt stål!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig ett varierande, ansvarsfullt och spännande arbete och du blir en del av ett mycket engagerat och kompetent team. Du får möjlighet att utvecklas i en verksamhet som ligger i framkant och där medarbetarna trivs, samt en chans att göra skillnad och bidra till företagets framgång. Du kommer till en organisation som har förtroende och respekt för din kapacitet att ta ansvar, vara proaktiv och arbeta självständigt.

På Outokumpu främjar vi mångfald, rättvisa och inkludering. Vi gör allt för att alla anställda ska känna sig välkomna och ha lika möjligheter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som Driftsäkerhetsingenjör blir du en nyckelperson i vårt arbete med att förbättra tillförlitligheten i vår produktionsutrustning. Du kommer att stödja organisationen i att införa arbetssätt enligt reliability konceptet inom Outokumpu. I den här rollen kommer du, tillsammans med produktion och underhåll, att säkerställa att underhållsverksamheten bidrar till optimal driftsäkerhet och underhållseffektivitet.

Du rapporterar till Manager Manufacturing Excellence & Asset Management.

Våra förväntningar

Du har en teknisk högskoleutbildning med inriktning mot maskin-, produktions- eller underhållsteknik. Tidigare erfarenhet i liknande roll och/eller inom produktion är meriterande. Vidare är du van vid att arbeta med olika IT-system och programvaror. Språkkunskaper i svenska och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav.


Som person är du driven och tar gärna egna initiativ. Du är strukturerad och har en god analytisk förmåga och en vilja att lära. Du trivs med att arbeta mot uppsatta mål och är mån om att nå ett gott resultat. För att lyckas i rollen  har du lätt för att samarbeta och du har en mycket god förmåga att kommunicera och inspirera människor omkring dig.

Alla lediga jobb