TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Drifttekniker till St1 i Göteborg

Har du ett genuint intresse för driftarbete? Vill du arbeta med den senaste tekniken inom processindustrin? Sök till St1, Göteborg

Vill du jobba i ett glatt och positivt team samtidigt som du hanterar varierande tekniska utmaningar? Letar du efter en arbetsplats där du kan få möjlighet till fortlöpande utbildning och professionell utveckling?

St1 Refinery AB söker fler engagerade teammedlemmar till sitt driftteknikergäng i Göteborg. Som drifttekniker får du ett varierande arbete där din tid fördelas mellan olika slags uppgifter, såsom kontroller, rondering, skötsel och styrning av process- och tankanläggningar.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara en samarbetsvillig lagspelare med driv, engagemang och en stor portion teknisk nyfikenhet!

Ditt anställningserbjudande

På St1 får du ett utvecklande och spännande arbete i en bransch i stor förändring. I arbetet mot vår vision, att vara den ledande producenten av CO2-medveten energi, har vi flertalet pågående forsknings- och utvecklingsprojekt som du har möjlighet att vara del av. Du får löpande kompetensutbildning och ges möjlighet att växa och utvecklas som en grym drifttekniker.

Som anställd får du fast lön, möjlighet till bonuslön och andel i företagets vinstandelsstiftelse. På raffinaderiet finns mycket goda träningsmöjligheter, vi har gym såväl som tennisbana och uppvärmd utomhuspool. Som anställd får du även subventionerad företagshälsovård, hälsoundersökningar och friskvårdsbidrag.

Tjänsten kommer, efter en inledande provanställning och utvärdering, övergå till en tillsvidareanställning med placering på ST1:s raffinaderi på Bensinvägen 10 på Hisingen i Göteborg.


Intervjuer och tillsättning sker löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker får du en varierad och omväxlande arbetsdag. Du arbetar skiftgång och blir en viktig del i ett - av fem - väl sammansvetsade skiftlag.

Arbetsuppgifterna består av bl a:

Värt att veta

St1:s raffinaderi är i uppstarten av sin omställning till produktion av förnybara bränslen. Just nu pågår bygget av ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten och säljaren av CO2-medveten energi. Och resan dit har bara börjat. För att kunna fortsätta resan söker vi fler medpassagerare, personer som vill följa med oss under hela resan, inte bara en kort sträcka. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en utbildning inom driftteknik eller en annan teknisk utbildning (t ex, kemiingenjör, sjöingenjör, maskinbefäl, YH-utbildning) alternativt likvärdig kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du får gärna ha, men det är inget krav, erfarenhet från liknande processindustrier. Det är viktigt att du är införstådd med hur det är att jobba skift och trivs med det.

Som person är du positiv, ansvarstagande, flexibel samt gillar att samarbeta med andra. Då arbetsuppgifterna varierar tror vi att du lockas av att arbeta praktiskt med tekniska lösningar likväl som analytisk problemlösning framför processdataskärmar.

Vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Alla lediga jobb