TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Drifttekniker till vår kund i centrala Örebro

Vi söker en erfaren drifttekniker för konsultuppdrag i sommar med start omgående till en av våra kunder i centrala Örebro

Som drifttekniker har du totalansvaret för drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system och för hela fastighetens skick. Du arbetar i ett nära samarbete med kunder, förvaltare, kollegor och underleverantörer.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag. Vi tycker därför det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I din roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

Löpande drift- och underhållsarbete
Tillsyn och reparation av fastighetstekniska system
Leverantörs- och hyresgästkontakt
Vara behjälplig i projekt och vid ombyggnationer
Administrativa arbetsuppgifter som tex. ärendehantering, fakturahantering och energiuppföljning

Värt att veta

I rollen som drifttekniker arbetar du både självständigt och i team ute hos vår kunds kunder i Örebro.

Du kommer att tillhöra driftavdelningen och rapporterar till driftchef.

Tjänsten är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående fram till och med augusti 2022.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en teknisk utbildning i botten och arbetslivserfarenhet inom fastighetssektorn, styr- och regler, VVS eller byggteknik. För tjänsten krävs B-körkort. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Du har kunden i fokus och trivs i en roll med många kontaktytor. Som person är du positiv och initiativrik och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare så är du van att hantera stressiga situationer och arbetar systematiskt.

Alla lediga jobb