TNG
Driven assistent till Deloitte i Göteborg

Driven assistent till Deloitte i Göteborg

Deloitte i Göteborg söker en driven assistent med god servicekänsla till sitt administrativa team!

Uppdragsgivare Deloitte AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-10-21
Centralt kontor Centralt kontor
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Martin Andersson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Deloitte i Göteborg söker en driven assistent med god servicekänsla till sitt administrativa team!

Är du intresserad av att jobba i ett framgångsrikt bolag med administration och service?
Deloitte, ett internationellt revisions-och konsultbolag, beläget i centrala Göteborg, söker dig som vill jobba som assistent till vår revisionsavdelning. Du kommer att få jobba självständigt med administrativa uppgifter samtidigt som du har ett tätt samarbete med övriga kollegor, vilket ger dig god insyn i bolagets olika affärsområden. Lockas du av en utvecklande miljö och vill bidra till Deloittes fortsatta framgång? Då kan detta vara rätt jobb för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd på Deloitte får du möjlighet att påverka och gemensamt för alla på Deloitte är ett stort engagemang och glädje inför sitt arbete. Vad vill du göra för avtryck?

  • Deloitte präglas av hög branschkompetens, innovation, utveckling av medarbetare och ett integrerat arbete både lokalt och globalt.
  • För Deloitte som ägnar sig åt kvalificerad rådgivning, är det helt avgörande att hitta bra former för att låta dig som medarbetare fortsätta att utvecklas. Här finns möjlighet till att finna nya intressanta vägar inom bolaget.
  • Du kommer att arbeta i en miljö med erfarna revisorer, projektledare samt delägare, vilket kommer att dig en god inblick i bolagets affärsområden.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som assisten till vår revisionsavdelning är dina ansvarsområden bland annat att :

  • Administrera och vara behjälplig vid events och sociala aktiviteter
  • Skapa tilltalande Power Point-presentationer och arbeta i Officepaketet
  • Supporta i ekonomisystem med bl a fakturahantering och rapporter
  • Boka resor och stötta medarbetare med reseräkningar
  • Stötta chefer och partners med att skriva och bearbeta texter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en viktig kugge i vårt serviceteam inom Professionals Services Firm. Teamet består idag av 3 personer och ansvarar för revisionsavdelningens administration och service. Revisionsavdelningen består av 60 personer som också leds av en kontorschef. 

Kontoret finns centralt i Göteborg på Södra Hamngatan har total ca 125 medarbetare. Du får arbeta i ljusa trevliga lokaler, nära till kommunikationer och annan service. Du arbetar kontorstider, 8-17, under sommartid 8-16.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker en driven och gärna lugn person, som vill ge det lilla extra i varje arbetsuppgift, är det du? Då är du rätt som assistent hos oss!

För att lyckas i din roll så talar och skriver du mycket god svenska samt engelska. Det är en självklarhet för dig att alltid ge god service och du har lätt att anpassa dig till nya personer. Du möter dagligen medarbetare i olika roller och behöver därför vara en prestigelös person som trivs med ett omväxlande arbete.

Vi ser att du har en god datorvana då du kommer att arbeta i flera system samtidigt, ett plus är om du kan skapa PowerPoint-presentationer. Vi letar efter dig som har minst en gymnasial utbildning eller tidigare erfarenhet från administrativt arbete från liknande bransch som Deloitte.

Deloitte AB

Deloitte AB

Deloitte är en ledande global tjänsteleverantör och erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes cirka 264 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad, besök www.deloitte.com

Deloitte AB
Uppdragsgivare Deloitte AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-21
Martin Andersson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Södra Hamngatan 53