TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven assistent till Deloitte i Göteborg

Deloitte i Göteborg söker en driven assistent med god servicekänsla till sitt administrativa team!

Är du intresserad av att jobba i ett framgångsrikt bolag med administration och service?
Deloitte, ett internationellt revisions-och konsultbolag, beläget i centrala Göteborg, söker dig som vill jobba som assistent till vår revisionsavdelning. Du kommer att få jobba självständigt med administrativa uppgifter samtidigt som du har ett tätt samarbete med övriga kollegor, vilket ger dig god insyn i bolagets olika affärsområden. Lockas du av en utvecklande miljö och vill bidra till Deloittes fortsatta framgång? Då kan detta vara rätt jobb för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd på Deloitte får du möjlighet att påverka och gemensamt för alla på Deloitte är ett stort engagemang och glädje inför sitt arbete. Vad vill du göra för avtryck?

Centralt kontor
Centralt kontor
6 v semester
6 v semester
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som assisten till vår revisionsavdelning är dina ansvarsområden bland annat att :

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en viktig kugge i vårt serviceteam inom Professionals Services Firm. Teamet består idag av 3 personer och ansvarar för revisionsavdelningens administration och service. Revisionsavdelningen består av 60 personer som också leds av en kontorschef. 

Kontoret finns centralt i Göteborg på Södra Hamngatan har total ca 125 medarbetare. Du får arbeta i ljusa trevliga lokaler, nära till kommunikationer och annan service. Du arbetar kontorstider, 8-17, under sommartid 8-16.

VEM ÄR DU?

Vi söker en driven och gärna lugn person, som vill ge det lilla extra i varje arbetsuppgift, är det du? Då är du rätt som assistent hos oss!

För att lyckas i din roll så talar och skriver du mycket god svenska samt engelska. Det är en självklarhet för dig att alltid ge god service och du har lätt att anpassa dig till nya personer. Du möter dagligen medarbetare i olika roller och behöver därför vara en prestigelös person som trivs med ett omväxlande arbete.

Vi ser att du har en god datorvana då du kommer att arbeta i flera system samtidigt, ett plus är om du kan skapa PowerPoint-presentationer. Vi letar efter dig som har minst en gymnasial utbildning eller tidigare erfarenhet från administrativt arbete från liknande bransch som Deloitte.

Alla lediga jobb