TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven controller inom logistik till Göteborg

Vi söker en controller inom logistik med fokus på facility management till välkänt företag i Göteborg!

Vill du arbeta i en självständig roll nära verksamheten där ditt arbete direkt bidrar till optimering och lönsamhet? Har du en bakgrund inom logistik och vill fokusera på facility management? Då har vi ett uppdrag med start omgående hos vår kund, ett välkänt företag inom logistik med säte i Göteborg.

Är du tillgänglig för omgående start? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En verksamhetsnära roll där ditt arbete direkt bidrar till företagets resultat. Jobbet är omväxlande med stor möjlighet att vara med och påverka inom logistik och facility management.

Uppdraget som controller är initialt ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult. Under tiden omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. I många fall har du efter en tid som konsult möjlighet att bli direktanställd av företaget du arbetar hos.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som controller har du två underrapporterande kollegor och arbetsuppgifter över koncernens logistik och facility management med fokus på verksamhetsutveckling och lönsamhetsförbättring samt att utveckla metoder för dessa. Exempel på ansvarsområden är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund är ett väletablerat och välkänt logistikbolag, där du sitter i trevliga lokaler centralt placerat i Göteborg. Vi erbjuder ett uppdrag på heltid på 6 mån, med mycket goda chanser till förlängning under sommaren. Du arbetar på bekväma kontorstider, vardagar kl 8-17.

VEM ÄR DU?

För att var lyckas som controller ser vi att du innehar en kandidatexamen inom ekonomi, finans eller motsvarande samt flera års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Framför allt inom supply chain, KPI-analyser och lagerstyrning. Meriterande är erfarenhet av facility management. Du har tidigare haft ett ledarskap och arbetar coachande i ditt sätt att utveckla andra människor. Då företaget arbetar i en global kontext behöver du behärska svenska och engelska på en professionell nivå, i både tal och skrift.

Som person är du analytisk med god förmåga att bearbeta information, som sedan ska sammanställas i rapporter. Du trivs att arbeta med andra och driver dina uppgifter framåt med beslutsamhet.

Alla lediga jobb