TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Vill du jobba som ekonomiassistent i Stockholm och utveckla dina kunskaper inom leverantörsreskontra? Läs mer här och sök idag!

Gillar du att jobba med ekonomi och vill utvecklas i en bred roll inom leverantörsreskontra? Då kan det vara dig vi söker för rollen som ekonomiassistent hos vår kund på Kungsholmen i Stockholm. Vi söker flertalet ekonomiassistenter till vår kunds ekonomiavdelning och vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent hos vår kund får du vara en del av ett spännande bolag där hållbarthet och innovation är i fokus. Du blir en del av ett härligt team på en stor ekonomiavdelning där du får möjlighet att utvecklas inom leverantörsreskontra samtidigt som du bidrar till företagets fortsatta utvecklingsresa.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra har du en bred roll men du kommer huvudsakligen att arbeta med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta i fina lokaler på Kungsholmen och blir en del av ett härligt team.Tjänsten är tänkt att starta omgående och sträcker sig till årsskiftet med goda möjligheter till förlängning. Du arbetar kontorstider (38,5 timmar i veckan) och det finns även möjlighet till flextid.

Som konsult via TNG arbetar du ute hos kund under hela perioden och omfattas givetvis av vårt kollektivavtal med förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

För att du smidigt ska komma in i rollen söker vi dig som är strukturerad och ansvarstagande samt har några års erfarenhet av liknande arbete. Vi ser också att du har utbildning inom ekonomi från högskola, universitet eller likvärdigt. Detta är en bred roll vilket passar dig som arbetar noggrant och som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter. 

Alla lediga jobb