TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven excelexpert till internationellt företag!

Gillar du Excel, Powerpoint och vill var delaktig i utvecklingsarbete? Då kan detta vara rollen för dig.

Har du ett stort driv samt motiveras av att få vara delaktig i utvecklingsarbeten och effektivisera arbetsflöden? Har du djup erfarenhet av Excel, pivottabeller och Powerpoint. Då är denna tjänsten för dig. Som driven administratör hos vår kund kommer du få briljera inom dessa områden. Du kommer att få arbeta relationsskapande med varierande arbetsuppgifter och verkligen utvecklas i din administrativa roll. Låter detta intressant, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer bli en del av ett internationellt företag som andas prestigelöshet och som uppmuntrar sina anställda till utveckling. Här får du möjlighet att använda dina djupa kunskaper och vara en expert inom ditt område. 

Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som driven administratör stöttar du verksamheten och hanterar stora datamängder för att fördjupa insikten om företagets verksamhet i syfte att skapa förutsättningar för att fatta underbyggda beslut.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är följande:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget är beläget i västerort och det administrativa teamet du blir en del av består av ytterligare en administratör samt en teamchef.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med arbetstider 08.00-17.00 med chans till flextid. Tänkt start är omgående och uppdraget förväntas pågå till 31 mars 2019, med goda möjligheter till förlängning.  Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt.

 

VEM ÄR DU?

För detta jobb söker vi dig som har mycket stor vana av Excel och då mer specifikt arbete med pivottabeller. Du har även stor erfarenhet av Powerpoint då du kommer att sammanfatta och presentera ditt material i detta verktyg. Erfarenhet av SAP och kunskap i Sharepoint är meriterande i denna tjänst.  Du har flytande kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt även goda kunskaper i engelska. 

Som administratör kommer du arbeta i en varierande roll med stora kontaktytor både internt och externt samt ha flera ansvarsområden, så för att lyckas i denna roll ser vi att du har förmågan att anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån situation och person. För att trivas i rollen behöver du också vara mycket noggrann och på ett självständigt sätt strukturera ditt arbete och effektivt kunna prioritera utifrån de ärenden du jobbar med. 

 

Alla lediga jobb