TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven logistiker till fordonsföretag i Göteborg

Vill du jobba med logistik i ett internationellt bolag i Göteborg? Vi söker dig som vill ha en bred roll inom logistik och inköp.

Som logistiker hos vår kund, ett internationellt bolag inom fordonsindustrin, erbjuds du en roll med mycket frihet under ansvar. Du kommer arbeta på en dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att både utvecklas och utmanas. Passar beskrivningen in på dig? Sök jobbet redan idag då urval sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba som logistiker på ett teknikorienterat företag som kännetecknas av en trevlig arbetsplats med stark internationell miljö. Du blir en del av ett mindre team, som tillsammans verkar för att logistiska flöden fungerar smidigt.

Om du är en person som motiveras av klurigheter, problemlösning men också av att verka i en internationell miljö, är det här en riktigt rolig utmaning!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Närmaste chef du rapporterar till är logistikchefen, men rapportering sker delvis även till säljchefen. Du blir en del av ett dynamiskt företag under spännande tider. Just nu befinner sig företaget i övergång till ett nytt affärssystem och för dig med systemvana av SAP finns det möjlighet att bidra med kompetens på ytterligare ett område.

Tjänsten ska tillsättas snarast och är initialt ett konsultuppdrag. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

För tjänsten som logistiker bör du ha en akademisk utbildning inom logistik eller ekonomi, alternativt att du har en gymnasial examen eller en längre erfarenhet med ca 5 år inom logistik. Oavsett är det viktigt att du är bekväm i att ta en ledande roll i ditt team samt mot kunder och leverantörer när det krävs. Du ska trivas med ansvar men också ha en förmåga att avgöra när man givit tillräckligt och behöver gå hem för dagen eftersom tjänsten innebär frihet under ansvar.

Som person är problemlösning en av dina största styrkor, liksom analytisk förmåga. Du trivs med att samarbeta med andra, skapa relationer och vill i förhandling hitta lösningar som alla parter kan acceptera. Du förstår att relationer med kunder och leverantörer handlar om att ställa krav men också att leva upp till förväntningar.

För att lyckas i tjänsten behöver du behärska svenska och engelska obehindrat, då båda språken förekommer dagligen i både tal och skrift. Givetvis är du van med att jobba i system och har mycket goda kunskaper i Excel. Har du även erfarenhet från SAP är det meriterande.

Alla lediga jobb