TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven och prestigelös IT-ansvarig till MTAB

Hos MTAB har rätt person möjlighet att både utveckla sig själv och påverka IT-miljön!

Vill du utvecklas mer som IT-tekniker / Supporttekniker / Drifttekniker då är du varmt välkommen att ansöka hos en branschledare inom avancerad logistik och lagerlösningar! Gillar du dessutom kontakt med användare och kunder samt varierade tekniska ärenden - då är det här definitivt en roll för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Attraheras du av att arbeta i en platt organisation där du får möjlighet att påverka, utveckla och förbättra, då är du rätt för MTAB. Du får även chansen att arbeta på ett konkurrenskraftigt bolag då MTAB är marknadsledande i Europa inom transport och förvaltning av ömtåligt samt värdefullt gods i linjetrafik.

Du erbjuds även en arbetsplats där dina arbetsdagar blir väldigt varierade då ingen dag är den andra lik. Du kommer ha stora möjligheter att utveckla dig själv inom serverdrift, Apple-klienter och på sikt projektledning samt kravställning mot konsulter. 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
6 v semester
6 v semester
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bland annat att: 

- Primär kontakt och support för användare på de nordiska kontoren i deras mac-klienter. Supporten sker både på plats eller via mail, telefon och remote-verktyg.
- Administration och drift av Windowsservar 2008 R2 och 2012 samt ett fåtal Macmini-servrar.
- Felsöka, installera och konfigurera hårdvara och mjukvara på klientnivå.
- Inköp av hård- och mjukvara.
- Kontaktperson för leverantörer för bl.a. telefoni och kopiatorer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi tror att du om lockas av en bred roll där basen är IT-support. Dina dagar kommer som tidigare nämnt vara varierande då arbetar med allt från att patcha servrar, jobba med utvecklingen av det egna affärssystemet till bred ärendehantering - allt från hur man byter ringsignal på mobilen till en serverkrasch. Då MTAB är en arbetsplats där det är högt i tak där alla hjälps åt efterfrågas det en prestigelöshet.

Du kommer ingå i den administrativa avdelningen på MTAB där även ekonomi och HR ingår. Men, du kommer att ha löpande kontakt med externa IT-konsulter. Företaget har ett egenutvecklat affärssystem i Filemaker vars utveckling är outsourcat, där det även finns stora möjlighet att utvecklas som kravställare. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har några års erfarenhet av IT-support, vill arbeta i macOS, kanske vill utvecklas mer inom serverdrift eller möjligtvis projektledning på sikt. Eftersom MTAB har dotterbolag i Norge, Finland och Danmark samt kunder i hela Europa är det ett krav att du är flytande i engelska i både tal och skrift.

Som person drivs du av att förenkla din arbetsvardag och att utveckla dig själv och IT-miljöer. Då MTAB lägger stor vikt vid struktur och dokumentation är detta en viktig egenskap för att lyckas i rollen. Vi ser även att du är en person med lika höga ambitioner som MTAB och att du vill fortsätta leda marknaden!

Alla lediga jobb