TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven projektledare till Renova i Göteborg

Vill du driva och utveckla vår projektmetodik? Vi söker en projektledare inom verksamhetsutveckling till Renova i Göteborg!

Vill du kombinera projektledning och verksamhetsutveckling i en spännande bransch? Här får du utmana våra traditionella och agila projekt och bidra med din kunskap. Vi på Renova söker en projektledare med inriktning på verksamhetsprojekt, förbättringsarbete och förändringsledning. Är du modig och kan driva tuffa projekt från start till mål? Välkommen att söka redan idag!

Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle! Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym. Övriga förmåner innefattar subventionerad lunch, karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i gruppen projekt och analys, som är en del av Renovas IT- och projektavdelning. Här är vi 22 kollegor var av två projektledare som ansvarar för att driva verksamhetsprojekt och förbättringsarbete inom Renova-koncernen. Projektledarna ansvarar över utveckling och förvaltning av projektmodell. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse, placerad på vårt kontor i centrala Göteborg.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är analytisk och strukturerad samt har förmågan att arbeta i flera parallella projekt samtidigt. Du är bra på att samarbeta och har ett genuint intresse för att hitta de bästa helhetslösningarna. Du är duktig på att planera ditt och andras arbete samt är en god pedagog som kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt. 

Vi ser också gärna att du har:


Renovas förhållningssätt - Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar är viktiga ledord i ditt arbete, som till stor del stöttar i Renovas arbete att vara en attraktiv arbetsgivare samt ytterligare stärka vårt varumärke när det gäller miljöarbete.

Alla lediga jobb