TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Driven Sales Controller till Ahlsell

Drivs du av ekonomi, analys, controlling och rapportering? Ahlsell söker Sales Controller till kontoret i Stockholm - sök jobbet!

Har du jobbat som Controller och är redo för nästa steg i din karriär? Ahlsell är ett spännande företag som ständigt utvecklas tack vare kompetenta medarbetare som bidrar med sitt engagemang och sin kunskap. Nu söker vi dig som vill ha en position i hjärtat av affären där allt händer och där axla rollen som Sales Controller. I rollen kommer du jobba nära och supportera försäljningsdirektören med rapportering, affärsplanering och analys. Rollen finns inte idag i denna form vilket gör att du får alla möjligheter att starta upp och sätta rollen från scratch.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En hälsning från rekryterande chefen, Försäljningsdirektör Fredrik Bergegård:
"Jag söker dig som tillsammans med mig och övriga i försäljningsorganisationen vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Ahlsell. Inledningsvis ser jag fram emot ett tätt samarbete för att lära känna varandra, ha kul och skapa ramarna tillsammans. Därefter kommer du få arbeta självständigt och få stor frihet att planera och genomföra ditt arbete med mig tillgänglig som bollplank - dessutom vi ska fortsätta ha roligt när vi jobbar! Eftersom rollen inte funnits tidigare så finns det stora möjligheter för dig att forma den på bästa sätt och jag överraskas gärna av spännande och kreativa idéer och resultat."

Utöver detta är Ahlsell en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Bolaget omsätter omkring 20 miljarder SEK varje år och i din roll som Sales Controller blir du en del av ledningsgruppen inom försäljningsorganisationen. Du får vara med och forma rollen som är en nyckelfunktion i försäljningsorganisationen. Tillsammans med kollegorna kommer du med hjälp av kreativa idéer och lösningar driva den betydelsefulla effektiviseringsprocessen framåt. 

6 v semester
6 v semester
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att omfatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ha din arbetsplats på Ahlsells trevliga huvudkontor i Liljeholmen. Du kommer att ha ett nära samarbete med främst Försäljningsdirektören, Försäljningscheferna, Regioncheferna, Affärssupport, CFO, Kreditavdelningen, Inköp  och Logistik. Du kommer att rapportera till Försäljningsdirektören. Tjänsten är på heltid och du kommer ha flexibla arbetstider under kontorstid. 

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten söker vi dig som har tidigare erfarenhet från en tjänst som Controller, meriterande är om du jobbat med fokus på uppföljning inom försäljning. Vi söker dig som har en utbildning som Civilekonom eller annan relevant eftergymnasial utbildning. Du uttrycker dig obegränsat i såväl svenska som engelska i både tal och skrift. 

Som person är du driven och ansvarstagande med ett strukturerande arbetssätt. Vi söker dig som brinner för arbete med siffror kombinerat med effektivisering av arbetsprocesser. Du kommer ha många kontaktytor internt inom Ahlsell med chefer och specialister samt ett personalansvar vilket innebär att du behöver vara kommunikativ i ditt arbetssätt. Du behöver vara strukturerad och noggrann då tjänsten innebär en del felsökning efter avvikelser i siffrorna och rimlighetsbedömningar.

Alla lediga jobb