TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

EHS Manager till Ceva Logistics i Stockholm

CEVA logistics söker nu en EHS Manager med placering i Kungsängen, Stockholm.

Är du redo att göra skillnad inom lager och logistikvärlden? Vi söker dig med höga ambitioner och intresse för hälsa, säkerhet och arbetsmiljö. CEVA Logistics är ett globalt och ledande företag som kopplar samman människor, produkter och leverantörer över hela världen. Företaget växer och utvecklas i snabb takt och behöver nu rekrytera en EHS Manager till verksamheten i Kungsängen. Som EHS Manager kommer du att ingå i ledningsgruppen och ha en central roll för företagets utvecklingsresa och fortsatta framgång.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som EHS Manager erbjuds du möjlighet att verkligen få vara med och påverka. Du kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa efterlevnad av lagstiftning och regler samt driva förbättringar som gör arbetsplatsen ännu säkrare och mer hållbar. Genom din roll kommer du att kunna göra verklig skillnad och främja en kultur av trygghet och välbefinnande på arbetsplatsen. Du erbjuds också fina förmåner som 6 veckors semester, tjänstepension, friskvård och förtroendearbetstid. 

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Hälsa och Säkerhet

Miljö

Värt att veta

Tjänsten är placerad i Brunna, Kungsängen, där det toppmoderna lagret bedriver tredjepartslogistik för en kund som är ledande i modebranschen. Arbetstiden är 40 timmar per vecka, CEVA tillämpar förtroendearbetstid men du förväntas vara tillgänglig under kontorstimmar. Du kommer direktrapportera till Head of QHSE för UKIN och en dotted line till Site Manager i Kungsängen. Du blir en del av ledningsgruppen och kommer samarbeta nära övriga beslutande organ. Tänkt start sker enligt överenskommelse.

Övrig information: Eftersom personer inom UKIN kommer vara med och granska urvalet behöver ditt CV vara på engelska, tar du dig vidare till slutintervju kommer den genomföras på engelska. 

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för rollen ser vi att du har: 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en internationell organisation och/eller arbetat med förändringsarbete kopplat till ditt ansvarsområde. 

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en stark analytisk förmåga och strukturerat arbetssätt. Du behöver vara trygg och självständig så du kan arbeta inom fastställda ramar men också, genom din höga ambition och proaktiva inställning, utmana och förbättra CEVAs affärsverksamhet. Att du har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera ser vi som en självklarhet i denna roll då kontaktytorna är många, både på plats men också med moderbolaget i England. 

Alla lediga jobb