TNG
Ekonom/Controller – utvecklas som konsult hos oss!

Ekonom/Controller – utvecklas som konsult hos oss!

Nu söker vi ekonomer för framtida konsultuppdrag i Eskilstuna

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-23
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Jenny Nilsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Nilsson

Nu söker vi ekonomer för framtida konsultuppdrag i Eskilstuna

Vi på TNG är alltid i behov av att komma i kontakt med erfarna ekonomer till framtida konsultuppdrag i Eskilstuna. Vi söker dig som har ett intresse av att gå in som konsult eller underkonsult och har några års erfarenhet av brett ekonomiarbete.

Hos TNG kan du välja en karriär inom ekonomi och business controlling utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år.

Du får möjlighet att testa nya arbetsuppgifter, lära känna olika företag och inte minst utvecklas i olika branscher. Utöver detta får du även alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG? Välkommen!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

DINA ARBETSUPPGIFTER

DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera men kan exempelvis komma att innefatta:

  • Upprättande av ekonomiska rapporter
  • Koncernredovisning
  • Analys av nyckeltal, organisations-, affärs- och logistikfrågor
  • Granskning av investeringsärenden och utveckling av rutiner och system.
  • Löpande redovisning
  • Budgetering och budgetuppföljning,
  • Lönsamhetsuppföljningar
  • Månads- och årsbokslut
SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

Uppgifterna och placeringen i organisationen varierar starkt beroende på organisationens behov och ledningsfilosofi. Oftast rapporterar controllern direkt till enhetens chef; men controllern kan också rapportera direkt till ekonomichefen.

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med controlling inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, redovisningsbolag, ekonomibyråer och små start-ups. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

OM DIG

OM DIG

 

Vi söker dig med en högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Som person är du noggrann, drivande och ansvarsfull. Du har en god analytisk förmåga och har förmågan att se både helheten och detaljerna. Vi söker dig som vill arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

TNG Group AB
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-23
Jenny Nilsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Nilsson

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8