TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonom / koordinator till Profisol i Örebro

Har du känsla för service och vill arbeta i en bred roll? Bra! Sök tjänsten som ekonom / koordinator på Profisol i Örebro.

Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter som innebär både ekonomi- och löneadministration samt att ge support till säljare och övriga filialer. Då företaget växer finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i din yrkesroll.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Profisol levererar hög expertis och service och befinner sig i en expansiv fas. Vi söker nu dig som vill vara med på den fortsatta resan där du får stora möjligheter att påverka din roll.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har en stor bredd och variation på arbetsuppgifter. I rollen har du kontakt med de flesta kollegorna inom Profisol. Du kommer sitta i trevliga lokaler tillsammans med ekonomiassistent och ekonomichef.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och trivs i en roll där du får ta ett stort eget ansvar. Du är också öppen för att hjälpas åt i teamet när det behövs. Vidare så har du goda kunskaper i Officepaketet och vana från något affärssystem.

Som koordinator har du många kontakter, både interna och externa, därför kommunicerar du mycket bra på svenska och engelska både i tal och skrift.

Alla lediga jobb