TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonom till Haninge Kommun

Haninge Kommun befinner sig i kraftig tillväxt och söker nu en ekonom! Vill du ta nästa steg i din karriär? Sök redan idag!

I Haninge kommun får du utvecklas tillsammans med erfarna kollegor för en hållbar och balanserad tillväxt i utförandet av kommunens viktiga samhällsbyggande uppdrag.
Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i Haninge kommuns historia. En ny attraktiv och hållbar regional stadskärna utvecklas och spaden är satt i jorden.
Haninge kommun var den femte snabbast växande kommunen i landet 2021! För att möta tillväxten och växla upp inom vår organisation söker vi nu en ny ekonom. I din roll som ekonom kommer du ha en viktig roll i vår utvecklingsresa och i att ge kvalificerat ekonomistöd för kommunens verksamhet.


Är du redo för nästa steg i karriären? Sök tjänsten idag!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd i en kommun gör du skillnad på riktigt. Grunden för det kommunala uppdraget i Haninge kommun är att arbeta i medborgarnas intresse, samt att ständigt förbättra och utveckla verksamheten.

Vi söker nu dig som delar våra värderingar och vill bidra till det goda samhället och vår utvecklingsresa. I din tjänst som ekonom kommer du spela en viktig roll i att hjälpa oss att värna om kommunens resurser på ett ansvarsfullt och långsiktigt hållbart sätt, samt att ge våra verksamheter goda förutsättningar att ta ansvar för sin och kommunens ekonomi.

Haninge kommun strävar efter en långsiktigt hållbar utveckling, såväl ekonomiskt som ekologiskt och socialt.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen till oss i Haninge kommun!

Som anställd hos oss har du möjlighet att delvis arbeta på distans, gratis träning i kommunhusets gym, friskvårdsbidrag, tjänstepension, semesterväxling samt ytterligare förmåner.

Jobba hemma
Jobba hemma
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

Värt att veta

Tjänsten ingår i enheten för ekonomistrategisk planering och uppföljning. Enheten ska verka för god ekonomisk hushållning samt långsiktigt hållbar ekonomisk planering och utveckling inom koncernen. Den ska säkerställa och leverera god styrinformation genom strategisk planering, uppföljning och analys inom ekonomiområdet. Enheten ansvarar för att förvalta och utveckla Haninge kommuns gemensamma processer för budget, planering och uppföljning avseende ekonomi. Vidare ska enheten säkerställa och ständigt utveckla ett kvalificerat ekonomistöd till förvaltningarna.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med ekonomisk inriktning och erfarenhet av för tjänsten relevant ekonomiarbete samt redovisning. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda kunskaper i Excel och Powerpoint. Du har en fallenhet för att se nya möjligheter vid problemlösning och förmåga att agera både strategiskt och operativt. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp, är prestigelös och tar gärna egna initiativ.

Det är meriterande om du har erfarenhet av personalekonomi och bemanningsekonomi samt kunskap kring lagar och avtal som reglerar arbetslivet, men inget krav. 

Alla lediga jobb