TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonom till läkemedelsbolaget AbbVie i Solna

Vi söker en ekonomiassistent som vill utvecklas inom leverantörsreskontra till läkemedelsbolag i Stockholm. Intressant? Läs mer!

Lockas du av en bred roll där du får utvecklas inom leverantörsreskontra och inköp? Söker du ny utmaning inom ekonomi och vill jobba i en internationell miljö? Då kan det vara dig vi söker för ett spännande uppdrag på AbbVie inom inköp och ekonomi i Solna. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra jobbar du på ett välkänt, multinationellt företag där innovation och hållbarhet är i fokus. Du ingår i ett härligt team som ansvarar för den löpande bokföringen där det dagliga arbetet genomsyras av stöttning och gemenskap.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig 6 månader framåt. Du kommer att arbeta på AbbVie´s kontor i Solna och blir en del av ett välkomnande team på ekonomi.

Du kommer att jobba ute hos vår kund under hela uppdragsperioden men vara anställd som konsult via TNG. Våra konsulter är viktiga för oss och du omfattas givetvis av förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har en lösningsfokuserad inställning. Vi ser också att du har:

Det är meriterande om du har:

Alla lediga jobb