TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonom till välkänt bolag i Stockholm

Har du erfarenhet som ekonom, arbetat med redovisning och söker en utredande roll där du är med och bidrar i ett systembytet?

Nu söker vi en ekonom / redovisningsekonom till vår kund i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta med utredning och ad hoc-uppgifter inom ekonomi i samband med ett systembyte. Låter det intressant? Sök nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en möjlighet att arbete med ekonomi och redovisning på ett stort bolag i centrala Stockholm. I den har rollen får du möjlighet att vara en del utav ett systembyte, där din arbetsinsats är av stor vikt för projektets framgång. 

Som konsult via TNG arbetar du ute hos kund under hela perioden och omfattas givetvis av vårt kollektivavtal med förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att bli en del av teamet på redovisning och bokslut. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att stötta redovisningsenheten i samband med att byte av affärssystem. Rollen är på heltid och du sitter i fina lokaler på Kungsholmen. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå till september 2019. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet inom ekonomi och redovisning och trivs i en serviceinriktad roll. Vi ser också att du har arbetat i M3 (fd. Movex). Har du tidigare jobbat i något ärendehanteringssystem eller deltagit i förbättringsarbete är det också ett plus.

Som person ser vi att du är självgående och lösningsfokuserad då du kommer att arbeta självständigt med både interna och externa kontaktytor. Du har en god serviceförmåga och en positiv inställning till arbetet då du kommer att stötta medarbetare i en systemövergång.

Alla lediga jobb