TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomi och Löneadministratör till kund i Solna

Vi söker dig som vill jobba som löneadministratör med erfarenhet inom ekonomi till ett konsultuppdrag i Solna, Stockholm.

Har du erfarenhet inom lön och ekonomi? Vill du jobba som för ett expansivt bygg-, fastighets och entreprenadföretag i Solna, Stockholm?
Vi söker omgående dig som är löneadministratör, lönekonsult med erfarenhet inom ekonomi på ett uppdrag hos vår kund. Som löneadministratör får du en viktig roll i företagets lönehantering. Med ett professionellt bemötande och ett effektivt arbetssätt blir du en uppskattad tillgång på denna arbetsplats.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult på TNG är du värdefull. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Det går bra för vår kund i Solna, det är ett kompetent lag som drivs av lönsamhet, tillväxt och utveckling samtidigt som man trivs med varandra, har roligt tillsammans och alltid sätter kunder i fokus.
Uppdraget är på 5 månader och cirka 50 %. Om du är van att upprätta nya lönesystemsystem och har erfarenhet av detta så kan det bli aktuellt med 100 %. Uppdraget startar så snart som möjligt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som löneadministratör kan variera men kan innefatta följande:

Värt att veta

Under uppdraget sitter du på ett kontor på 300 kvadratmeter i Solna. Under upplärning kan placeringen även komma att bli i Nacka strand några dagar. 

Våra förväntningar

Som löneadministratör med erfarenhet inom ekonomi behöver du ha en eftergymnasial utbildning riktad mot lönehantering och/eller några års erfarenhet av att arbeta med löner för tjänstemän och kollektivanställda, gärna från flera olika bolag. Har du arbetat med löner för hundratals anställda per månad är det meriterande samt erfarenhet av reseräkningar och tolkning av kollektivavtal. Vi räknar med att du har arbetat med affärssystem som Visma, Hogia, FlexLön, Agda, SAP eller liknande.

Som person har du hög integritet, med tanke på tillgången till känsliga uppgifter på företaget, är noggrann samt arbetar effektivt och strukturerat så att lönerna blir korrekta. Eftersom lönearbetet är intensivt i perioder bör du även kunna prioritera och agera lugnt i en tillfälligt stressig miljö. Då man kommer att byta lönesystem under uppdragsperioden så vill vi gärna att du kan arbetar drivande i en digitaliseringsresa. 

Alla lediga jobb