TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiadministratör till Tyréns i Västerås

Är du en serviceinriktad administratör som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter?

Då kan du vara den ekonomiassistent som vi söker för rekrytering till Tyréns i Västerås. Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tyréns erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i våra lokaler med ett attraktivt läge. Vi har en öppen och trevlig stämning med en blandad ålders- och könsfördelning. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en företagskultur grundad i öppenhet, nyfikenhet och samspel.

Du får en roll med stort eget ansvar och många kontaktytor inom företaget.

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör har du ett nära samarbete med den operativa verksamheten, övriga administratörer inom regionen samt med dina kollegor på kontoret i Västerås.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet kan också innebära olika utrednings- och analysuppdrag som planeras ihop med regioncontroller. Din närmaste chef är placerad i Örebro och tjänsten innebär en del resor till andra kontor inom regionen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Delaktighet och stöttning i uppdrag som projektadministratör vilket planeras ihop med regioncontroller.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande bransch. 

Som person är du serviceinriktad, prestigelös och tar ett stort eget ansvar. Du har lätt för att skapa kontakt och att samarbeta med andra. Vi ser också att du har en positiv attityd och systematiskt arbetssätt.

Alla lediga jobb