TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiansvarig till Activa Service

Vi söker nu en ekonomiansvarig till Activa Service i Täby, Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Vill du vara en del av ett dynamiskt och växande företag? Trivs du med att vara spindeln i nätet och ha varierande arbetsuppgifter? Har du dessutom erfarenhet av brett ekonomiarbete, är strukturerad, noggrann och flexibel? Då kan det vara dig vi söker som ekonomiansvarig till Activa Service i Täby, Stockholm. Detta en fantastisk möjlighet att få komma in i en organisation som befinner sig i en spännande tillväxtfas. Läs mer och ansök redan idag!

Start för uppdrag är omgående.

Ditt anställningserbjudande

Activa Service är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda omfattande och skräddarsydda service- och städtjänster till kunder över olika branscher. De är stolta över att vara en modern leverantör som förenar högsta kvalitet, tillgänglighet och ren omtanke i deras service. Hos Activa Service får du möjligheten att vara en del av en växande och framgångsrik organisation samt chansen att vara med och påverka och förbättra deras arbete. Här skapar dem trivsel på arbetsplatsen som leder till motiverade medarbetare, nöjda kunder och ökad lönsamhet.

Som konsult hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Det här är en bred roll där du kommer ansvara för och sköta hela den ekonomiska kedjan, från ax till limpa, och hantera alla löner samt hantera andra enklare ärenden. Du kommer arbeta ungefär 50% med löner och 50% med övriga arbetsuppgifter, det kommer bland annat vara:

Värt att veta

Detta är ett konsult uppdrag på sex månader med möjlighet till överrekrytering till Activa Service om det fungerar bra för båda parter. Activa Service har sina kontorslokaler i Täby med goda kommunikationsmöjligheter och du kommer ha möjlighet att arbeta hybrid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av brett ekonomiarbete och som känner dig trygg i hela flödet. Du har tidigare erfarenhet av lönehantering och är en van systemanvändare, har du tidigare kunskaper inom Fortnox, Visma lön och Tengella är det meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad, flexibel och har ett intresse för att effektivisera och komma med förbättringsförslag. Du trivs i en entreprenöriell miljö där arbetsuppgifterna kan variera mellan högt och lågt och där du blir spindeln i nätet.

Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Alla lediga jobb