TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiansvarig till NEWS i Stockholm

Nu söker vi en redovisningsekonom / redovisningsansvarig i Täby. Kom och jobba i ett bolag med flera kollegor i samma roll!

Har du erfarenhet som redovisningsansvarig eller redovisningsekonom som nu vill ta ett större ansvar? Har du jobbat som ekonomiansvarig och söker en ny utmaning i ett bolag i tillväxt? Northern Environmental and Water Solutions (NEWS) söker nu en redovisningsansvarig till kontoret i Täby. Vi intervjuar löpande så ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som redovisningsansvarig på NEWS kommer du komma till ett stabilt företag i en växande marknad. Du kommer ansvara för ett av dotterbolagens redovisning från "ax till limpa" och ha flera kollegor att bolla med som jobbar som redovisningsansvariga i systerföretagen inom koncernen. Du kommer till en stabil ekonomiavdelningen med hög trivsel och långa anställningstider och en närmsta chef som är rutinerad och kan agera bollplank vid behov.

NEWS är ett bolag i tillväxt. Du kommer komma till ett företag som påbörjat en internationalisering i Europa och som kommer att fortsätta den resan med lansering i flera nya länder under de närmsta åren.

Förutom de egna utvecklingsmöjligheterna så kommer du dessutom att arbeta för ett ledande bolag inom miljöteknik som produktutvecklar och säljer några av branschens mest miljövänliga produkter.

Betald parkering
Betald parkering
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för ett av NEWS dotterbolags redovisning, SKT – Skandinavisk kommunalteknik AB, med en omsättning på närmare 200 miljoner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat:

 

Värt att veta

Tjänsten startar när rätt person kan vara på plats efter sommaren. Du rapporterar direkt till CFO. Du utgår från NEWS huvudkontor i Täby.

Våra förväntningar

Vi söker dig som vill vara med på tillväxtresa och utveckla både dig själv och bolaget. Som person är du flexibel och prestigelös. Du är strukturerad och metodisk och har lätt att samarbeta med andra. Vi tror att du har en högskoleexamen inom ekonomi eller har skaffat dig motsvarande erfarenheter genom arbetslivet.

Då du kommer att arbeta med den externa och interna redovisningen, inklusive bokslutsarbete och legal rapportering, så är varje moment du gjort inom detta meriterande. Du är en van Excelanvändare och du har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande att ha erfarenhet inom lagerredovisning och av Monitor men inget krav.

Alla lediga jobb