TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiansvarig till vår kund i Vingåker

Är du en erfaren ekonom som kan börja omgående? Bra! Då kan du vara den ekonomiansvarige vi söker till konsultuppdrag hos vår kund

Vill du arbeta i en bred ekonomiroll hos ett stabilt företag i utveckling? Detta är ett konsultuppdrag med start snarast möjligt och som troligtvis kommer pågå under en längre tid. Tjänstgöringsgrad kan vara 50% - 100% beroende på hur mycket du vill eller kan arbeta.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På TNG har vi ett stort nätverk med företag inom olika branscher där vi bland annat tillsätter konsultuppdrag inom ekonomi. Vi guidar dig gärna till rätt utmaningar.
Vi tycker att det är viktigt att du har en trygg anställning och därför får du som konsult hos oss alltid kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester samt friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Om du har eget företag och hellre vill ta uppdrag som underkonsult, går det också bra.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en viktig del i ett företag med trevliga och kompetenta medarbetare. På ekonomiavdelningen finns ytterligare två personer som sköter kund- och leverantörsreskontra.

VEM ÄR DU?

Du har flera års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter samt en relevant utbildning. Dina systemkunskaper är goda och du har erfarenhet av att ha arbetat i både affärssystem och Excel. Vidare är din svenska god i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, analytisk och kan arbeta både på egen hand och i samarbete med andra.

Alla lediga jobb