TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent 50% på distans sökes till uppdrag

Erfaren ekonomiassistent inom löpande bokföring sökes till ett uppdrag på 50% helt på distans till vår kund

Vill du som självgående ekonomiassistent ha friheten att helt jobba på distans? Vill du komplettera en annan sysselsättning med 50% anställning eller passar det dig av andra skäl bra att jobba halvtid just nu? Då kan det här vara en perfekt chans för dig.

Ditt anställningserbjudande

Vår kund som jobbar med redovisning söker nu förstärkning till sitt team i form av en ekonomiassistent med löpande bokföring som främsta uppgift. De är en redovisningsbyrå som jobbar helt digitalt så här jobbar du på distans. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett bemanningsuppdrag som är tanken att pågå 6 månader med chans till förlängning och eventuellt anställning hos vår kund om allt flyter på bra. Som nämnts ovan har de just nu behov av en ekonomiassistent på 50% men längre fram kommer det eventuellt finnas chans att jobba mer än så. 

Våra förväntningar

Vi söker en ekonomiassistent som känner sig trygg i att jobba självständigt och trivs med att ha sin arbetsplats hemma. Det är viktigt att du är självgående i systemen Visma eEkonomi och Fortnox då det är dessa program du kommer att arbeta i.

Alla lediga jobb