TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent 50% till bolag i Mölndal

Vi söker för närvarande en erfaren ekonomiassistent till ett bolag beläget i Lackarebäck, Mölndal!

Om du är en driven och självgående person med goda kunskaper inom ekonomi har du nu chansen att söka rollen som ekonomiassistent till ett bolag beläget i Lackarebäck, Mölndal. Som ekonomiassistent kommer du att spela en viktig roll i verksamhetens ekonomiavdelning och bistå med dagliga ekonomiska uppgifter med inslag av vissa mer kvalificerade uppgifter. Detta är en deltidstjänst med en arbetstid på 50 %.

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på tre månader, vilket innebär att du kommer att vara en anställd av oss på TNG samtidigt som du utför arbete på plats hos kunden.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att passa rollen ekonomiasssistent.  T ex innefattar arbetet:

Värt att veta

Bolaget är en ledande aktör inom högteknologisektorn och har framgångsrikt utvecklat en innovativ lösning som skapar möjligheter för kraftig tillväxt. Genom denna banbrytande lösning kan bolaget fortsätta att utveckla och erbjuda produkter som möter behoven på tillverkningsmarknaderna.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb