TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent / Administratör till Stockholm

Strukturerad och engagerad ekonomiassistent inom kundreskontra / administratör på deltid till SEK Svensk Elstandard i Stockholm!

Vi söker nu en ekonomiassistent och administratör som är uppmärksam på detaljer och vill arbeta självständigt med en stor variation av arbetsuppgifter. Söker du ett deltidsjobb och trivs med frihet under ansvar? Är du en ödmjuk person som har en förmåga att lösa problem och tycker om att grotta i detaljer?
Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Välkommen att skicka in din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

SEK Svensk Elstandard är en ideell organisation som drivs utan vinstintresse och som är utsedd av regeringen att ansvara för all standardisering inom det elektrotekniska området i Sverige. Vi är en växande organisation med många medlemmar och arbetar ständigt för att utveckla vår verksamhet. Nu behöver vi förstärka vårt team med en ekonomiassistent/administratör på deltid 50% till kansliet i Kista, Stockholm.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter inom ekonomi:

Dina arbetsuppgifter inom administration:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning och överrekrytering för rätt person. Tjänsten är på deltid 50% med arbetstider enligt överenskommelse. Viss möjlighet till hybridarbete erbjuds.

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

Vi söker dig med tidigare arbetserfarenhet som ekonomiassistent, särskilt med fokus på kundreskontra. Det är meriterande om du har arbetat med systemen Visma Administration 2000 och Lime. Du talar och skriver flytande svenska och har lätt för att skriva och kommunicera.

Som person är du öppen, flexibel och har en prestigelös inställning till ditt arbete. Problemlösning är en av dina styrkor och du trivs med möjligheten att ta egna initiativ inom ramen för ditt ansvar. Dessutom brinner du för att leverera utmärkt service och har alltid en positiv attityd gentemot kollegor och kunder. Din förmåga att arbeta både självständigt och i team gör dig till en ovärderlig tillgång för vår organisation.

Alla lediga jobb