TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent / administratör till Stockholm

Ekonomiassistent / Administratör till IT-bolag med placering i Stockholm

Vill du jobba i en kombinerad roll som ekonomiassistent och administratör på ett stort IT-bolag i Stockholm? Läs mer och sök redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag på 5 månader med start 1/8!

Ditt anställningserbjudande

Nu har du som är en organiserad och strukturerad person med intresse för ekonomi och administration chans att jobba i en varierande roll på vår kunds kontor i Kista, Stockholm!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor ansvarar för du för hantering av administrativa uppgifter för interna kunder runt om i landet. Följande arbetsuppgifter ingår:

Värt att veta

Arbetsplats är på vår kunds kontor i Kista och de tillämpar en hybridmodell där de kombinerar att arbeta på kontoret med hemarbete. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 5 månader med start 1/8.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är proaktiv och organiserad. Du arbetar effektivt och är duktig på att sätta upp och hålla deadlines. Vidare är du noggrann och mån om att leva upp till mål och kvalitet.

För att lyckas i rollen är det positivt om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så som förståelse för bokföring och intäktsavräkning i tjänsteprojekt, van vid hantering kring flöden av inkommande leverantörsfakturor etc.

Att du har en gymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi är ett skallkrav och om du har en högskoleutbildning inom ekonomi är det meriterande. Vidare behöver du ha goda kunskaper i Officepaketet och då främst Excel. Meriterande systemkunskap: Navision, Palette samt SAP och OpenText

Avslutningsvis är det av stor vikt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb