TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent för deltidsuppdrag i Stockholm

Vill du arbeta deltid med fakturering och bokföring i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas?

Nu finns möjligheten för dig med erfarenhet som ekonomiassistent och som är tillgänglig omgående för ett uppdrag på deltid. Vår kunds ekonomiavdelning behöver förstärkas med en konsult som kommer att arbeta med bland annat kundfakturor, bokföring av inbetalningar och månadsvisa avstämningar. Du får här möjlighet att bli del av ett samarbetsinriktat team som tar ansvar för att leverera inom sina ansvarsområden samtidigt som man tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du kommer att vara placerad i moderna kontor i Sickla, söder om Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan!

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA ARBETSUPPGIFTER

Utgångspunkten är att du arbetar 4 timmar varje dag/vecka, men viss justering av tiden kan göras vid behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

• Leverantörsreskontran
• Löpande bokföring av in- och utbetalningar
• Ansvara för kundtjänstmailen gällande faktura- och betalningsfrågor
• Övriga administrativa göromål inom företaget
• Backup kundreskontran
• Backup Leverantörsreskontran för olika dotterbolag
• Backup fakturering
• Viss orderhantering i samband med fakturering

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med ekonomi och administration inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag inom försäljning, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

OM DIG

Vi söker dig med erfarenhet som ekonomiassistent (av kundreskontra och/eller leverantörreskontra). Du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i Jeeves och Excel.

Då man internt och externt kommunicerar på både svenska och engelska söker vid dig med goda kunskaper i båda språken.

Som person är du glad och positiv som har lätt att samarbeta och hjälpa till där det behövs. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt som gör att du håller deadlines.

Att ha ett serviceinriktat sätt är även viktigt här då du blir del av en servicefunktion. Det kan under uppdraget bli arbetstoppar, så som vid bokslut, varför du behöver ha en förmåga att hantera pressade situationer väl.

Alla lediga jobb