TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent för längre uppdrag i Örebro

Ekonomiassistent med kunskap i SAP till ett större företag i centrala Örebro

Har du erfarenhet av SAP? Vill du utveckla din kompetens inom bl.a. fakturahantering på ett välkänt bolag i centrala Örebro? Just nu söker vi en ekonomiassistent för ett längre uppdrag med start omgående. Låter det intressant? Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet. Vidare har du möjlighet att utveckla ditt kontaktnät och därmed skapa fler karriärmöjligheter. Vi har flera namnstarka kunder med utvecklande och spännande uppdrag. Utöver detta erbjuds du ett kollektivavtal med attraktiva villkor och förmåner.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent har du en bred roll men du kommer huvudsakligen att arbeta med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett föräldravikariat som är tänkt att starta omgående och sträcker sig 1½ år framåt. Uppdraget är på heltid.

VEM ÄR DU?

För att du smidigt ska komma in i rollen söker vi dig som har tidigare erfarenhet av arbete i SAP. Vidare bör du ha goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. 

Som person är du noggrann och strukturerad i ditt utförande av administrativa arbetsuppgifter. Problemlösning är en betydande del i tjänsten då du kommer att arbeta med fakturagranskning och förstå sammanhang. 

Alla lediga jobb