TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom kundreskontra omgående

Vår kund i Stockholm söker en ekonomiassistent inom kundreskontra med start omgående. Välkommen med din ansökan!

Är du ekonomiassistent och har erfarenhet av kundreskontra? Vår kund i Solna söker dig som kan stötta upp på deras ekonomiavdelning med start omgående fram till slutet av februari 2019. Här får du möjlighet att bidra med dina tidigare kunskaper inom kundreskontra på ett stort bolag i Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del av ett härligt team inom ekonomi där ditt främsta fokus ligger på att stötta upp med fakturahanteringen. 

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent inom kundreskontra kommer du främst jobba med fakturering. Du kommer jobba med både manuell och elektronisk hantering, det är därför bra om du är systemintresserad och trivs med att jobba i olika system. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående. Vår kund sitter i Solna i Stockholm med goda förbindelser. Konsultuppdraget förväntas pågå till sista februari 2019, eventuellt att uppdraget kan komma att förlängas något. Du kommer bli en del av ett kundreskontrateam på ytterligare två personer. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med god erfarenhet av kundreskontra, meriterande om du tidigare fakturerat via order. I och med organisationsförändringar kommer det att vara ett högre tryck på kundreskontran än vanligt och det är därför viktigt att du är systemvan samt har god erfarenhet av fakturering. 

Som person har du förmågan att vara strukturerad, resultatinriktad och noggrann även i situationer med mycket att göra. 

Alla lediga jobb