TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom kundreskontra till Skanska

Driven ekonomiassistent till teamet på kundreskontra med fokus på inkasso- och kredithantering sökes till Skanska i Stockholm.

Söker du jobb som ekonomiassistent och vill tillhöra ett litet team på Skanska som specialiserar sig på inkassohantering och kredithantering? Är du en drivande och självständig person som tycker om kontakt med kunder och kollegor? Då är det här är ett perfekt jobb för dig.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Allt vi bygger, bygger vi förkommande generationer. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg, att du trivs på jobbet och har kul med dina kollegor.

Här får du möjlighet att jobba i en stor organisation och säkerställa en korrekt legal och intern hantering när det gäller kundreskontra. Du blir en del av ett härligt och familjärt team som ständigt jobbar med att förbättra arbetssätt och processer. Det finns även goda möjligheter att ta initiativ till förbättringar och effektiviseringar av processer och dagliga arbetsmoment.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att:

Värt att veta

Tjänsten förväntas starta i februari och pågå ett år med möjlighet till förlängning. Du blir tilldelad en fadder under din introduktion.

Skanska tillämpar en flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan. De sitter i fina lokaler i Stadshagen med goda kommunikationsförbindelser. Jobbet är på heltid och du kommer att vara konsult på TNG. 

Hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen; schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behöver ha erfarenhet av att tidigare ha arbetat med kundreskontra, inkasso- och kredithantering. Du är kommunikativ och är trygg i att uttrycka dig flytande på svenska både i tal som skrift. Du vågar fatta egna beslut och lyfta på luren för att säkerställa att du når kunden.

Att bidra till teamet och dess framgång ser du som en självklarhet. Vidare är det viktigt att du är positiv och driven. Du är proaktiv och initiativtagande till din natur och tar gärna de möjligheter som ges till vidareutveckling.

Alla lediga jobb