TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom lagerredovisning i Stockholm

Trivs du i en roll där du får ta ansvar? Kanon! Då är det dig vi söker nu för rollen som ekonomiassistent inom lagerredovisning.

Är du intresserad av att arbeta som ekonomiassistent inom lagerredovisning? Tycker du om att analysera och utveckla processer? Då kan det vara dig vi söker till vår kunds avdelning inom Backoffice! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen erbjuds du en varierande och utvecklande roll på ett attraktivt bolag. Inom gruppen erbjuds du en varierande roll med god möjlighet att växa i din yrkesroll. Du kommer vara en del av ett team som värderar samarbete högt och samtidigt strävar efter att ständigt leverera god kvalité.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din arbetsuppgifter kommer i huvudsak beröra bokslutsprocesser i form av fakturering, transaktionsbokningar och sammanställning av framför allt depåvolymer. Du kommer ha många interna och externa kontakter med exempelvis myndigheter. 

Som ekonomiassistent inom lagerredovisning är dina arbetsuppgifter bland andra:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som ekonomiassistent inom lagerredovisning kommer du ingå i en grupp som består av 11 medarbetare och rapportera till avdelningschefen för Backoffice.

Du kommer att arbeta i hos vår kund på Kungsholmen i Stockholm. Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt pågå till Oktober med möjlighet till förlängning.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent ser vi att du som söker är högskoleekonom eller civilekonom. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel. Kunskaper i lagerredovisningssystem och BI-verktyg är meriterande.

Vi ser att du som person är noggrann och ansvarsfull samt att du arbetar på ett strukturerat sätt då du i denna roll ansvarar för att självständigt arbeta i dina egna processer. Du bör även ha god samarbetsförmåga då du ingår i en grupp som stöttar och hjälper varandra när det behövs. Vidare ser vi att du har god kommunikativ förmåga då du har kontakt med både interna och externa parter, viss kommunikationen sker även på engelska.


Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan idag! 

Alla lediga jobb