TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom lagerredovisning i Stockholm

Har du jobbat som ekonomiassistent och vill utvecklas i en bred roll inom lagerredovisning? Perfekt! Läs mer och ansök idag!

Är du intresserad av att jobba som ekonomiassistent med lagerredovisning inom reskontra? Vill du jobba med varierande arbetsuppgifter i en problemlösande och självständig roll? Då kan det vara dig vi söker för ett uppdrag på ett stort bolag i Stockholm!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ekonomiassitent inom lagerredovisning är du en del av en välkomnande grupp där positivitet och stöttning genomsyrar det dagliga arbetet. Du arbetar i en självständig och problemlösande roll där du får möjlilghet att bidra med dina kunskaper inom reskontra samtidigt som du utvecklas inom lagerredovisning.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent inom lagerredovisning har du en bred roll där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta i fina lokaler på Kungsholmen med goda kommunikationsmöjligheter. Tjänsten är på heltid vilket på detta uppdrag innebär 38,5 timmar per vecka. Uppdraget är tänkt att starta i början av december och sträcker sig till sista september 2019, med goda möjligheter till förlängning.

VEM ÄR DU?

För att komma in smidigt i den här rollen ser vi att du har god erfarenhet av liknande arbete där redovisning ligger i fokus. Har du tidigare arbetat med lagerredovisning är det meriterande. Arbetet kräver också goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är det viktigt att du är självständig och snabbt kan komma på effektiva och smarta lösningar till problem. Du är ordningsam, noggrann och har lätt för att samarbeta med kollegor och kommunicera med andra.

Alla lediga jobb