TNG

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Sommaruppdrag som ekonomiassistent till leverantörsreskontra på ett stort bolag i Stockholm, Solna

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-03
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Therese Goldring
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Sommaruppdrag som ekonomiassistent till leverantörsreskontra på ett stort bolag i Stockholm, Solna

Är du ekonomiassistent och jobbar på leverantörsreskontra som vill bidra med dina kunskaper under ett sommaruppdrag hos vår kund i Solna? Du blir en del utav ett härligt team på ett stort bolag inom tågbranschen och jobbar med löpande fakturering. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del utav ett härligt redovisningsteam på 8 personer, varav tre jobbar med leverantörsreskontra och jobba med löpande fakturering på leverantörsreskontra. Det här är ett sommaruppdrag som planeras pågå fram till hösten 2019 för att täcka upp över sommaren och en arbetstopp i samband med en bolagsdelning. 

Som konsult på TNG är du en del av ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att fokusera på det löpande arbetet på leverantörsreskontra; 

  • Ta emot och registrera leverantörsfakturor, både manuellt och digitalt
  • Verifiera och matcha fakturor mot inköpsorder för att kunna godkänna i ekonomisystemet
  • Avstämningar av fakturauppgifter och kunna sköta returnering vid behov
  • Viss kontakt med leverantörer och kunder via mail och telefon
  • Övriga ekonomirelaterade adhoc-uppgifter inom leverantörsreskontra

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer tillsammans med dina kollegor att sköta hela flödet på leverantörsreskontra under sommarmånaderna. Tjänsten är planerad av starta omgående och kommer att pågå under sommaren fram till och med 31 augusti. Du kommer att sitta på vår kunds kontor i Solna. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har relevant utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet från leverantörsreskontra sedan tidigare. Då du kommer täcka upp i samband med sommar och arbetstopp är det viktigt att du har en god ekonomisk förståelse och snabbt kan komma in i uppgifterna på daglig basis. Har du tidigare jobbat i Infor affärssystem är det meriterande. 

Som person ser vi att du är strukturerad och gillar att hjälpa till där det behövs. Då du kommer att sköta det löpande arbetet och kommer in under en begränsad period är det viktigt att du är extra noggrann och kan strukturera upp din tid självständigt utifrån givna deadlines. Du kommer att ha kontaktytor både internt och externt, därför är det viktigt att du har en hög servicenivå och en hjälpsam inställning. GIllar du att jobba i team, vara noggrann och hålla koll på detaljer? Sök nu!

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-03
Therese Goldring
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Västra Järnvägsgatan 15


map