TNG
Ekonomiassistent till Mattssons i Norrköping

Ekonomiassistent till Mattssons i Norrköping

Mattssons Fastighetsutveckling söker nu en ekonomiassistent med kunskaper inom löpande redovisning till kontoret i Norrköping.

Uppdragsgivare Mattssons Fastighetsutveckling AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-09
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Mattssons Fastighetsutveckling söker nu en ekonomiassistent med kunskaper inom löpande redovisning till kontoret i Norrköping.

Har du ett starkt intresse för siffror och ekonomi? Har du några års erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra och löpande redovisning? Nu söker vi efter en ekonomiassistent till en bred och utvecklande roll med ansvar för leverantörsreskontra samt arbete med löpande redovisning till Mattssons Fastighetsutveckling i Norrköping. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Mattssons Fastighetsutveckling är ett välgrundat och familjärt företag som äger, utvecklar och förvaltar både kommersiella fastigheter och bostäder. Då företaget fortsätter växa finns det nu behov av att utöka med ytterligare en person till ekonomiavdelningen. Här får du en möjlighet att arbeta i ett familjärt och välrenommerat företag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Detta är en perfekt tjänst för dig som älskar siffror och ekonomi och vill fortsätta utvecklas inom leverantörsreskontra och löpande redovisning. I denna roll är leverantörsreskontran ditt främsta ansvarsområde, men då rollen är bred innebär den också att du stöttar i den löpande redovisning ända fram till bokslut. Du blir en del av ekonomiavdelningen där du tillsammans med övriga kollegor bidrar till verksamhetens fortsatta utveckling. Förutom arbete med leverantörsfakturor och löpande redovisning  innebär rollen också till viss del arbete med kundfakturor samt övriga administrativa uppgifter. För rätt person finns det på sikt goda möjligheter att fortsätta utvecklas inom företaget.

 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina dagliga arbetsuppgifter innebär:  

  • Granskning, registrering och kontering av leverantörsfakturor
  • Ansvar för attestflöden i Centsoft samt arkivering av fakturor 
  • Bokning av betalningar
  • Periodiseringar och avstämningar
  • Korrigering av felaktiga leverantörsfakturor
  • Påminnelsehantering och kontakt med leverantörer
  • Skapa underlag för vidarefakturering av kundfakturor 
  • Stötta i den löpande redovisning fram till bokslut
  • Sköta posten, ta emot besökare och vara behjälplig vid möten

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med uppstart enligt överenskommelse. De 6 första månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att bli rekryterad till en fast tjänst direkt hos Mattssons. I denna roll kommer du att rapportera till CFO samt bli en del av ekonomiavdelningen som består av ytterligare 5 härliga kollegor. Du jobbar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. Stämningen på kontoret är familjär och tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler centralt i Norrköping, med närhet till service och mycket goda kommunikationer. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort intresse för siffror och ekonomi. Vi tror att du har en utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet av rollen som ekonomiassistent med erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra och löpande redovisning. Har du tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen eller byggbranschen samt hanterat omvänd byggmoms är detta meriterande. Har du också tidigare erfarenhet av arbete i Vitec alternativt något annat ekonomisystem och/eller tidigare erfarenhet av Centsoft fakturahanteringssystem är även detta meriterande. Då kundmöten är ofta förekommande på kontoret, lägger vi stor vikt vid en representativ och vårdad klädsel. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är flexibel och prestigelös samt kan hugga i och hjälpa till där det behövs. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det också viktigt att du är kommunikativ, serviceinriktad och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Mattssons Fastighetsutveckling AB

Mattssons Fastighetsutveckling AB

Mattssons Fastighetsutveckling äger, utvecklar och förvaltar
kommersiella fastigheter och bostäder med människa och miljö i
centrum. Företaget grundades i Norrköping på 1930-talet av Ivan
Mattsson. Familjen äger fortfarande företaget och idag är
sonsonen Fredrik Mattsson VD.

Uppdragsgivare Mattssons Fastighetsutveckling AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-09
Pernilla Ek
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Norra Promenaden 29, Norrköping