TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Vill du jobba med leverantörsreskontra på ett familjärt bolag? Sök tjänsten som ekonomiassistent till KG Knutsson/Autoexperten!

Vill du vara med och hantera leverantörsreskontra på ett bolag inom fordonsbranschen? Vill du arbeta i en bred roll med stort eget ansvar? Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

KG Knutsson AB tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att tillhöra ett team på fyra personer och en teamleader. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Värt att veta

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt och pågå 6 månader.

Arbetet förväntas att ske på plats på kontoret i Häggvik. Jobbet är på heltid och du kommer att vara konsult på TNG.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning samt flera års erfarenhet av ekonomiarbete och leverantörsreskontra, gärna på ett större bolag. Du har god systemvana från ekonomisystem och har du erfarenhet av Infor M3 så ser vi det som strakt meriterande. Du är kommunikativ och är trygg i att uttrycka dig flytande på svenska både i tal som skrift.

Som person är du lösningsorienterad och noggrann, samt kan självständigt strukturera upp ditt eget arbete. Vi ser också att du har lätt för att ta egna initiativ, samt är med och bidrar till teamet. Du har lätt för att skapa relationer och har en god samarbetsförmåga.

Alla lediga jobb