TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Vill du jobba som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till ett stort IT-bolag i Stockholm? Läs mer här och sök idag!

Just nu söker en av våra större kunder en ekonomiassistent till deras avdelning för leverantörsreskontra. Du kommer att bli en del av ett team på ekonomiavdelningen. Vår kund sitter i fina lokaler i Kista och tjänsten förväntas tillsättas omgående. Så söker du jobb idag, sök tjänsten nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en möjlighet att få använda dina ekonomikunskaper inom leverantörsreskontra. Vill du jobba med leverantörsreskontra på ett stort bolag där du har kontakt med hela organisationen och leverantörer? Till vår kund söker vi en ekonomiassistent på heltid med start. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassisten inom leverantörsreskontra kommer du hantera:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående. Vår kund sitter i Kista i Stockholm med goda förbindelser. Konsultuppdraget förväntas pågå i tre månader med möjlighet till förlängning. Du kommer bli en del av ett team inom leverantörsreskontra. 

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som ekonomiassistent ser vi att du har:

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Då du kommer att ha kontaktytor både internt och externt ser vi att du är kommunikativ med en god servicekänsla. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga du du kommer att jobba tätt med teamet inom leverantörsreskontra.

Alla lediga jobb