TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Nu söker vi en ekonomiassistent, som ska arbeta med leverantörsreskontra, till ett hälsoföretag i centrala Stockholm!

Är du en sann lagspelare som värdesätter samarbete och ett trevligt arbetsklimat? Har du dessutom tidigare erfarenhet av stora flöden inom leverantörsreskontra? Då kan du vara den vi letar efter! Vi söker nu en engagerad medarbetare för ett konsultuppdrag i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Initialt kommer du att fokusera på att få undan backlogg av påminnelser och inkasso, där behöver du vara bekväm med att kommunicera med leverantörer men även internt i företaget för att påminna om att processer och rutiner efterlevs så att inte fler problem uppstår. När det är klart kommer du arbeta med löpande hantering av leverantörsreskontra.

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag med start 2024-04-02 som pågår till 2024-09-30, med möjlighet till förlängning. Du kommer arbeta på vår kunds kontor i centrala Stockholm och ingå i ett team på 13 personer, varav fem personer som jobbar med leverantörsreskontra. Arbetstiderna är vanliga kontorstider och det finns möjlighet att arbeta på distans någon dag i veckan.

Våra förväntningar

Vi ser att du har några års erfarenhet av tidigare arbete med leverantörsreskontra och är självgående i rollen, du är även van vid att hantera stora flöden. Som person är du noggrann, har god kommunikativ förmåga samt är flytande i svenska i både tal och skrift. Du gillar att arbeta i team och ställer gärna upp och hjälper dina kollegor när det behövs. Vidare har du goda kunskaper i Excel samt är systemvan.

Alla lediga jobb