TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Vill du jobba med leverantörsrekontra på ett stort, välkänt bolag? Sök tjänsten som ekonomiassistent till vår kund i Solna

Vill du vara med och hantera leverantörsreskontra på ett stort välkänt bolag? Vill du arbeta i en bred roll med möjlighet till utveckling? Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här får du möjlighet att jobba i en större organisation och bli en del av ett starkt team på 6 personer som ständigt jobbar med att förbättra arbetssätt och processer. Tillsammans med duktiga kollegor blir du en viktig och uppskattad funktion i företaget! Detta är en hyr först dvs du börjar 6 månader som konsult för att sedan gå över och bli anställd på företaget. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att:

Värt att veta

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt och pågå 6 månader, därefter möjlighet till anställning hos kunden.

Vår kund tillämpar en flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån 50%. De sitter i fina lokaler i Solna Businesspark med goda kommunikationsförbindelser. Jobbet är på heltid och du kommer att vara konsult på TNG.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra eftersom uppdraget kräver att du snabbt sätter dig in i dina nya arbetsuppgifter. Och vi söker dig som dessutom har arbetat i flera system och van vid att emellanåt göra vissa delar manuellt. 

Vidare är du van vid att arbeta självständigt samt har ett öga för detaljer. Det är även viktigt att du har god serviceförmåga då du kommer att ha flera kontaktytor, såväl internt som externt hos vår kund. Då tempot ofta kan vara högt ser vi även att du är duktig på att arbeta systematiskt med en stor mängd arbetsuppgifter. Svenska och engelska behärskar du flytande, både i tal och i skrift då det krävs i kontakten med bla. leverantörer.

Alla lediga jobb