TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent kundreskontra

Är du i början av din karriär som ekonomiassistent och vill arbeta brett? Sök nu!

Är du intresserad av att jobba i en bred ekonomiroll? Till ett bolag i Stockholm söker vi nu en ekonomiassistent som vill fortsätta utvecklas inom ekonomi och samtidigt bidra med tidigare kunskaper inom ekonomi. Tjänsten är ett längre konsultuppdrag men goda chanser till förlängning finns.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som ekonomiassistent erbjuder vi dig en spännande tjänst med högt tempo. Ett perfekt jobb för dig som vill lära dig mer om ekonomi och som trivs med att jobba i en bred roll med många kontaktytor. Du får möjlighet att få in foten på ett stort bolag och tillsammans med duktiga kollegor blir du en viktig och uppskattad funktion i företaget!

Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera:

Värt att veta

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig ca ett år, med möjlighet till förlängning. 

Våra förväntningar

Du har en högskolebakgrund eller yrkesutbildning inom ekonomi/redovisning och minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat med kundreskontra & leverantörsreskontra samt redovisning. Har du tidigare arbetat i ett större tjänstebolag med stora transaktionsvolymer, inom logistik eller distribution ser vi det som meriterade.

Det är en fördel om du har arbetat i internationella bolag tidigare med tydliga deadlines och mål. Du är trygg i att använda Excel och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

För att passa i rollen som redovisningsekonom är det viktigt att du är van att ta eget ansvar och är mån om bolagets bästa. Du kan agera på eget initiativ och kan prioritera dina arbetsinsatser när det behövs. Du föredrar och trivs bäst i företag med högt tempo, där man gärna fokuserar och arbetar bort arbetspucklar för att få en behagligare period efteråt. Du tycker om att lösa problem och gör det helst i samverkan med dina kollegor. Vi värderar din personlighet högt och vi ser att du, precis som oss, är social och kan bidra till ett gott arbetsklimat.

Alla lediga jobb