TNG
Ekonomiassistent / Kundservice FTI AB i Stockholm

Ekonomiassistent / Kundservice FTI AB i Stockholm

Är du ekonomiassistent som också gillar kundservice? Då ska du söka tjänsten på FTI AB i Stockholm redan idag!

Uppdragsgivare FTI AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-12
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Livspussel Livspussel
Amanda Karlsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Är du ekonomiassistent som också gillar kundservice? Då ska du söka tjänsten på FTI AB i Stockholm redan idag!

Gillar du din roll som ekonomiassistent och känner att du får energi av kundkontakt? Är du nyfiken på att jobba i en innovativ bransch och på ett företag som arbetar för en bättre miljö i vårt samhälle? Nu söker vi en serviceorienterad ekonomiassistent till FTI (Förpacknings & Tidnings Insamlingen). Personen vi söker ska vara ansvarig för fakturering och kundreskontra på vår marknadsavdelning. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent / kundservicemedarbetare på marknadsavdelningen på FTI får du jobba i en varierande roll på ett företag som gör skillnad i samhället. FTI:s uppgift är att se till att förpackningar och tidningar i Sverige samlas in och återvinns. Du kommer jobba nära marknadsassistenten och ni är varandras back up vid frånvaro. Som anställd på FTI får du ta del av ett generösa förmånspaket i form av friskvårdsbidrag, massage, Rikskortet, sjukförsäkring mm. FTI sitter i nya fina lokaler i Solna Business Park med närhet till bra kommunikationsmöjligheter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent / kundservicemedarbetare kommer du:

  • ansvara för fakturering och reskontra på marknadsavdelningen
  • göra bankavstämningar och andra bokslutsavstämningar
  • ansvara för kontakt med inkassobyrån som sköter påminnelser och inkassoärenden
  • ansvara för kundmailen tillsammans med marknadsassistenten
  • ta inkommande samtal från kunder gällande fakturafrågor och andra frågor kring företagets tjänster
  • ringa utgående samtal och informera kund om t.ex. producentansvar
  • hantera och uppdatera kundregister i vårt CRM system
  • hjälpa avdelningen med sammanställningar, listor, underlag

FTI kommer att implementera ett nytt CRM system där du kommer få ta ett stort ansvar och bli företagets superuser. Därför är det naturligtvis meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i något affärssystem samt har intresse av att fördjupa dina kunskaper inom det. Vi ser även gärna att du har god kunskap i Excel och har en god förståelse för Pivottabeller. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten som ekonomiassistent / kundservicemedarbetare på marknadsavdelningen är på heltid. Drygt 50 st medarbetare sitter i trevliga lokaler i Solna Business Park. Tjänsten är tänkt att starta omgående och inleds med 6 månaders provanställning. På FTI tillämpas 38 h arbetsveckor på vintern och 35 h arbetsveckor under sommarmånaderna. Arbetstider är 08.15 - 17.00 (med variation under sommarmånaderna).

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du som söker rollen bör vara gymnasieekonom eller ha gått en ekonomisk YH-utbildning eller motsvarande. För att enkelt komma in i arbetet har du säkert jobbat med kundreskontra förut och förmodligen med kundservice också för att känna dig bekväm med hanteringen av kunder via telefon och ärenden i affärssystemet. Du har ett systematiskt arbetssätt, är kunnig inom ditt område och har ett utpräglat servicetänk. På FTI är hjälpsamhet och gemenskap centralt, så det är bra om du också är en lagspelare som gärna hjälper dina kollegor vid behov. Du har goda kunskaper i Officepaketet och speciellt i Excel. Har du tidigare jobbat i Agresso och något CRM verktyg är det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

FTI AB

FTI AB

FTI, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, är en organisation som arbetar med uppdrag från producenter av förpackningar och tidningar, och ansvarar för att dessa produkter återvinns. Detta gör man genom återvinningsstationer runt om i landet samt i fastighetsnära återvinning i flerbostadshus. Organisationen är nationell och samarbetar med landets kommuner samt entreprenörer som ansvarar för tömningar av återvinningsstationer. Organisationens mål är att erbjuda konsumenter av förpackningar och tidningar ett tydligt, enkelt och lättillgängligt återvinningssystem. Stor vikt läggs vid service samt miljöfokus. FTI, samlar in och återvinner dina förpackningar och tidningar. Vi ansvarar för över 5000 återvinningsstationer runtom i landet och ger 1,6 miljoner hushåll möjlighet att återvinna i fastigheten. Läs mer på www.ftiab.se

FTI AB
Uppdragsgivare FTI AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-12
Amanda Karlsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Stockholm, Stockholm