TNG

Ekonomiassistent, leverantörsreskontra i Stockholm

Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra sökes till stort IT företag i Stockholm

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-04
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra sökes till stort IT företag i Stockholm

Som ekonomiassistent hos vår kund som är ett stort IT företag i Kista norr om Stockholm erbjuder vi en roll inom en ekonomiavdelning som hanterar fakturor inom både leverantörsreskontra och kundreskontra. Du erbjuds också en tjänst i en större organisation och får möjlighet att axla en omväxlande roll med många interna och externa kontaktytor. Här finns också möjlighet att på sikt få delta i projekt och få vara med att påverka förändringsarbetet framåt. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund som är ett stort IT företag i Kista behöver nu förstärkning med ytterligare en person inom avdelningen leverantörsreskontra. Vi erbjuder dig en bred och omväxlande roll med fokus på leverantörsreskontra, tjänsten innebär också många interna kontaktytor främst med säljavdelningen men även externt med leverantörer och kunder. För dig med erfarenhet av projektarbete finns också en spännande möjlighet att delta i framtida projekt. Du rapporterar till reskontrachefen och ansvarar tillsammans med 5 härliga kollegor för att gemensamt hantera ärenden och supportera frågor rörande leverantörsfakturor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer i ditt dagliga arbeta att:

  • Sortera och scanna inkommande leverantörsfakturor
  • Kontera leverantörsfakturor
  • Arbeta med bokslut och avstämning av leverantörskonton
  • Arbeta med periodiseringar
  • Arbeta med representationsfakturor
  • Arbeta med felsökning 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider 8-17. Önskad start är omgående och uppdraget förväntas att löpa t o m årsskiftet med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är placerad i ljusa och fräscha lokaler vid huvudkontoret i Kista med närhet till goda kommunikationer och service.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning inom ekonomi samt god erfarenhet från arbete som ekonomiassistent främst från leverantörsreskontra men gärna också till viss del från kundreskontra . Det är av stor vikt att du har mycket god förståelse för hela fakturaflödet, är strukturerad, noggrann och effektivt. Du trivs att jobba självständigt i din roll men även i nära samarbeta med andra, då rollen innebär många interna och externa kontaktytor. Du jobbar med stort lösningsfokus är flexibel och ansvarstagande. För rollen är det också ett krav att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift, då du kommer att kommunicera både på svenska och engelska i ditt dagliga arbete. Företagets shared service center ligger i Riga så talar du lettiska så är även detta meriterande. Vi förutsätter också att du har erfarenhet av officepaketet och har du tidigare erfarenhet av Navision eller annat affärssystem är även detta meriterande.

 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-04
Pernilla Ek
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Kista, Stockholm


map