TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent Leverantörsreskontra i Stockholm

Har du erfarenhet som ekonomiassistent och är tillgänglig omgående för uppdrag hos trevlig kund i Solna! Toppen, vi söker dig!

Hos vår kund i Solna kommer du bli del av ett härligt team på 15 personer som ansvarar för kund-, leverantörsreskontra och cash management och du kommer ha fokus på leverantörsreskontra. Här är det stora flöden av leverantörsfakturor som du hanterar tillsammans med kollegorna i teamet. Uppdraget startar omgående och pågår till sista juli. Det kan också bli aktuellt med förlängning av uppdraget.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna inom leverantörsreskontra kommer främst att vara:

Värt att veta

Du ingår i ett team om 15 personer där det är ett högt tempo och glatt humör. Kontoret finns i Solna och det är fina lokaler. Då möjligheten åter finns att vara på kontoret utnyttjar vi den och träffar varandra för bästa möjliga samverkan.

Våra förväntningar

I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som har tidigare erfarenhet från att arbeta i en liknande roll. Vi tror att du har någon form av ekonomisk utbildning. God svenska i tal och skrift är nödvändigt i rollen.

Har du goda kunskaper i Agresso eller Excel är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är strukturerad, noggrann, driven och lösningsfokuserad. Du tycker både om att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Vi tror att du har god samarbetsförmåga samt är engagerad och sprider engagemang.

Alla lediga jobb